facebook Langkawi Data Recovery Services | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Langkawi Data Recovery Services

Langkawi Data Recovery Services

LC Teknologi nawakake layanan Recovery data kanggo kabeh jinis Digital Media, kalebu hard drive Recovery data. Minangka salah siji saka Amerika Serikat’ paling gedhé perusahaan layanan memori flash Recovery data, LC Teknologi menehi layanan khusus kanggo wong saka wong anyar kanggo profesional. Layanan Recovery data Langkawi kita bisa waras kabeh lan jinis data. Wis sengaja dibusak file data, images, video utawa file audio saka media, format sing bener utawa ditarik metu media sajrone proses nulis? Layanan Recovery data kita bisa nemokake file lan njaluk data bali.

Langkawi kita, Florida layanan Recovery data labs sing lingkungan aman karo kabeh data customer katahan pribadi. Kontrol akses laboratorium tegese mung specialists cocok nangani informasi sensitif. We sing ajeg dikontrak kanggo waras data klasifikasi kanggo pamaréntah, agensi hukum nglaksaknano lan organisasi pribadi. Teknologi LC wis rakulino kanggo tingkat privasi lan pangayoman sing diklasifikasikaké bahan sing. Kabeh dokumen mbalekake permanen dibusak sawise 30 dina.

Sadurunge ngirim media kanggo Recovery, monggo nelpon nganggo siji saka wakil kita:
• Toll-Free in US: 1-866-603-2195
• Outside AS: 1-727-449-0891
• Ing Eropah, Panggil: +44 (0)115 704 3306

rega flat-ragad kita kanggo layanan Recovery data media kilat kalebu Recovery data menyang CD utawa DVD (utawa ing USB drive kanggo mung sethitik liyane) lan bali kapal. Kanggo recoveries njaban US, ragad kapal tambahan ditambahake. Ora daya liyane saka kapal bali yen aku ora golek file!

Service Recovery kanggo Digital Media nganti 2GB – $125
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 4GB – $150
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 8GB – $175
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 16GB – $225
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 32GB – $275
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 64GB – $325
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 128GB – $375
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 256GB lan liwat – $425
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 512GB lan liwat – $475
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Service Recovery kanggo Digital Media 1TB lan liwat – $525
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Kirimi rampung Formulir Recovery lan media kanggo alamat ngisor.

LC Teknologi nawakake layanan Recovery data kanggo kabeh jinis SanDisk® media digital. Layanan iki kasedhiya kanggo kabeh SanDisk® media digital ing tingkat warata adhedhasar kapasitas panyimpenan saka media. rega flat-ragad Kita Recovery media kilat kalebu Recovery data menyang CD utawa DVD (utawa ing USB drive kanggo mung sethitik liyane) lan bali kapal. Kanggo recoveries njaban US, ragad kapal tambahan ditambahake. Ora daya liyane saka kapal bali yen aku ora golek file!

SanDisk® Digital Media Recovery nganti 2GB – $125
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 4GB – $150
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 8GB – $175
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 16GB – $225
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 32GB – $275
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 64GB – $325
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 128GB – $375
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 256GB lan liwat – $425
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 512GB lan liwat – $475
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

SanDisk® Digital Media Recovery 1TB lan liwat – $525
Surcharge kanggo media rusak fisik (i.e.. konektor bejat mati, etc) – $100

Kirimi rampung Formulir Recovery lan media kanggo alamat ngisor.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan layanan Recovery media digital kita, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 utawa (727) 449-0891 njaba US nganggo wakil customer. Eropah lan Australia pengunjung bukaken Layanan Recovery LC Tech UK.

Mangga kapal media menyang alamat iki (informasi iki uga kacathet ing wangun Recovery):
LC Teknologi International, Inc.
29750 US Hwy 19 N
Suite 310
Langkawi, Langkawi 33761
Tel: (727) 449-0891

Priksa manawa sampeyan paket media ing Pangirim kuat, nandhani minangka ngemot Elektronik Media – ora mbabarake kanggo Magnetik kothak. banjur, ngirim dening USPS, UPS, FedEx, Lumantar udhara utawa cara kapal sing ngidini paket dilacak. Pastekaké kertu aman lan alamat iku bener. LC Teknologi International, Inc. ora tanggung jawab kanggo kertu sing ilang utawa rusak ing kapal.

LC Teknologi nawakake hard drive layanan Recovery data kanggo sing kaping ngendi Recovery perlu ngluwihi kemampuan saka mburi-panganggo. Iki bisa kanggo Recovery Forensic, Recovery data utawa karusakan menyang hard drive. Tarif adhedhasar analisis ragad flat saka drive lan jumlah wektu ngginakaken ing Recovery.

Amarga alam tliti hard drive lan jinis beda saka masalah biasane pinanggih, reregan Recovery bakal beda-beda gumantung ing jinis karusakan ketemu sak evaluasi dhisikan kita. Biaya tambahan kanggo susunan RAID lan hard drive sing wis dibukak.

logis / Gambar Sistem Karusakan: Minangka kurang $750

fisik / Karusakan Component: Minangka kurang $1500

CATETAN: Ana non-refundable rega ragad flat saka $100 saben drive kanggo evaluasi Recovery drive. Yen sampeyan milih kanggo nerusake karo Recovery, ragad sing Applied kanggo biaya Recovery.

Miwiti iku gampang – njaluk data bali!

Download wangun kapal hard drive kita, isi metu, tandha, lan kalebu karo drive nalika kapal kanggo kita.

Klik kene kanggo ngundhuh wangun kapal hard drive

Paket drive kasebut kanthi teliti kanggo nyegah karusakan kapal lan prau kanggo alamat kita kadhaptar ndhuwur.

Paket drive ing sesuai karo rujukan produsen kanggo shipping hard drive. Nandhani paket minangka ngemot Elektronik Media – ora mbabarake kanggo Magnetik kothak. Ngirim dening USPS, UPS, FedEx, Lumantar udhara utawa cara kapal sing ngidini paket dilacak. Mangga asuransi drive lan priksanen sing ngarahake. LC Teknologi International, Inc. ora tanggung jawab kanggo paket sing ilang utawa rusak ing kapal.

Yen sampeyan pengin mbayar ragad evaluasi ing advance dening kertu kredit, monggo klik ing nambah to cart tombol ing ngisor iki:

Fee Hard Drive Recovery Service Evaluation – $100 Layanan Recovery data

syarat lan kahanan tartamtu aplikasi.

If you have any questions regarding our hard drive recovery services, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 utawa (727) 449-0891 njaba U.S. nganggo wakil customer. Eropah lan Australia pengunjung bukaken Layanan Recovery LC Tech UK.

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device