facebook Clearwater Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Clearwater Обнова податоци

Clearwater Обнова податоци

LC технологија нуди податоци за обновување услуги за сите видови на дигитални медиуми, вклучувајќи хард диск податоци за обновување. Како еден од САД’ најголемите компании податоци за обновување услуги флеш меморија, LC технологија обезбедува посебна служба за секој од почетниците на професионалните. Нашите податоци за обновување услуги Clearwater можат да закрепнат сите и сите типови на податоци. Дали сте случајно избришани датотеки со податоци, слики, видео или аудио фајлови од вашиот медиумите, форматиран или извади на медиумите за време на процесот на запишување? Нашите податоци за обновување услуги може да се врати на вашите датотеки и да добиете вашите податоци назад.

нашите Clearwater, Флорида податоци за обновување услуги лаборатории се безбедни средини со сите на податоците за клиентите се чуваат во тајност. Контролирани лабораториски пристап значи само соодветни специјалисти со чувствителни информации. Ние редовно договор за враќање на класифицирани податоци за владата, за спроведување на законот и приватни организации. LC технологија е навикнат на ниво на приватност и заштита на класифицирани материјали кои бараат. Сите документи се обнови трајно избришана по 30 дена.

Пред да го испратите вашите медиуми за обновување, Ве молиме јавете се да се зборува со еден од нашите претставници:
• Бесплатна во САД: 1-866-603-2195
• Надвор од САД: 1-727-449-0891
•Во Европа, повик: +44 (0)115 704 3306

Нашите рамен надоместок цена за податоци за обновување услуги флеш медиумите вклучува обновување на вашите податоци на CD или DVD (или на USB уред за само малку повеќе) и да се врати превозот. За поврат надвор од САД, се додава дополнителни превозот надомест. Не се наплаќа освен враќање превозот ако не се најде на вашите датотеки!

Наплата на услуги за дигитални медиуми до 2GB – $125
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 4GB – $150
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 8GB – $175
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 16GB – $225
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 32GB – $275
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 64GB – $325
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 128GB – $375
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 256GB и повеќе – $425
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 512GB и повеќе – $475
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Наплата на услуги за дигитални медиуми 1TB и над – $525
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Испратите пополнетиот Обнова форма и медиумите на подолу адреса.

LC технологија нуди податоци за обновување услуги за сите видови на SanDisk® дигитални медиуми. Оваа услуга е достапна за сите SanDisk® дигитални медиуми на рамна стапка врз основа на капацитетот за складирање на медиумите. Нашите рамен плаќање на цената за наплата на флеш медиумите вклучува обновување на вашите податоци на CD или DVD (или на USB уред за само малку повеќе) и да се врати превозот. За поврат надвор од САД, се додава дополнителни превозот надомест. Не се наплаќа освен враќање превозот ако не се најде на вашите датотеки!

SanDisk® дигитални медиуми за наплата до 2GB – $125
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 4GB – $150
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 8GB – $175
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 16GB – $225
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 32GB – $275
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 64GB – $325
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми Обнова 128GB – $375
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 256GB и повеќе – $425
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми за наплата на 512GB и повеќе – $475
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

SanDisk® дигитални медиуми Обнова 1TB и над – $525
Доплата за физички оштетени медиумите (т.е.. конектор откршени, итн) – $100

Испратите пополнетиот Обнова форма и медиумите на подолу адреса.

Ако имате било какви прашања во врска со нашите дигитални медиуми за наплата на услуги, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 или (727) 449-0891 надвор од САД да се зборува со клиентите претставник. Европа и Австралија посетители посетете обновување услуги LC Техника Велика Британија.

Ве молиме брод вашата медиумите на следната адреса (оваа информација исто така се наведени во формуларот за обновување):
LC технологија Меѓународен, Inc.
29750 US Hwy 19 N
Suite 310
Чиста вода, FL 33761
тел: (727) 449-0891

Бидете сигурни дека ќе ги спакувате вашите медиуми во здрав мејлер, марка како содржи електронски медиуми – да не се изложува на магнетни полиња. потоа, го испрати од страна на USPS, UPS-от, FedEx, Воздух или во било превозот метод кој им овозможува на пакет треба да се следи. Ве молиме бидете сигурни картичка е безбедна и адресата е точна. LC технологија Меѓународен, Inc. не е одговорен за карти, кои се изгубени или оштетени во превозот.

LC технологија нуди услуги за обновување хард диск податоци за оние моменти во кои се потребни за обновување надвор од способноста на крајниот корисник. Ова може да биде за судска наплата, податоци за обновување или оштетување на хард диск. Цените се засновани на анализа рамен надоместок на дискот и износот на времето поминато на наплата.

Поради прецизноста природата на хард дискови и различни видови на прашања обично се среќаваат, цените за наплата ќе се разликуваат во зависност од видот на штета пронајдени за време на нашата првична евалуација. Дополнителни трошоци за RAID низи и хард дискови кои се отворени.

логичка / File System Штета: Ниско колку $750

физички / компонента Штета: Ниско колку $1500

ЗАБЕЛЕШКА: Постои неповратни цена рамен надоместок од $100 на диск, за оценување на обновување на хард дискот. Ако изберете да одите напред со наплата, дека надоместокот се применува на трошоците за обновување.

За почеток е ЛЕСНО – добиете вашите податоци назад!

Преземете ја нашата форма хард диск превозот, го пополните, го потпише, и вклучуваат со вашиот диск кога ќе го брод на САД.

Кликни тука за да го симнете формуларот на хард дискот превозот

Пакет внимателно возење за да се избегне оштетување на превозот и брод на нашата адреса се наведени погоре.

Пакет на уредот во согласност со препораките на производителот за превозот хард дискови. Одбележи пакет што содржи електронски медиуми – да не се изложува на магнетни полиња. Испрати од страна на USPS, UPS-от, FedEx, Воздух или во било превозот метод кој им овозможува на пакет треба да се следи. Ве молиме да се осигура на хард дискот и убаво провери адресирање. LC технологија Меѓународен, Inc. не е одговорен за пакети кои се изгубени или оштетени во превозот.

Ако сакате да се плати за надомест на оценување однапред со кредитна картичка, Ве молиме кликнете на Во кошница копчето подолу:

Надомест хард диск за наплата на услуги за евалуација – $100 податоци за обновување услуги

Одредени термини и услови се однесуваат.

If you have any questions regarding our hard drive recovery services, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 или (727) 449-0891 надвор од U.S. да се зборува со клиентите претставник. Европа и Австралија посетители посетете обновување услуги LC Техника Велика Британија.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред