facebook Clearwater Data Recovery Services
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Clearwater Data Recovery Services

Clearwater Data Recovery Services

LC Technology ofron dhënat e shërbimeve shërim për të gjitha llojet e Digital Media, duke përfshirë hard drive të dhënat e shërimit. Si një i Shteteve të Bashkuara’ kompanitë më të mëdha shërbimeve të të dhënave memorie flash shërim, LC Technology ofron një shërbim të veçantë për të gjithë nga fillestar deri profesional. Clearwater Shërbimet tona të dhënat e shërimit mund të shërohen çdo dhe të gjitha llojet e të dhënave. A keni fshirë aksidentalisht fotografi të dhënave, images, video ose audio files nga mediat tuaj, formatuar ose u larguan nga mediat gjatë një procesi shkruani? Shërbimet tona të dhënat e shërimit mund të shërohen fotografi tuaj dhe të merrni të dhënat tuaja mbrapa.

Clearwater ynë, Florida të dhënat e shërimit të shërbimeve laboratorë janë mjedise të sigurta me të gjitha të dhënat e klientit në menyrë private. Controlled aksesi laborator do të thotë vetëm specialistët e duhura të trajtuar informatat e ndjeshme. Ne jemi të kontraktuar rregullisht për të shërohen të dhënave të klasifikuara për qeverinë, agjencitë e zbatimit të ligjit dhe organizatat private. LC Technology është mësuar në nivelin e privatësisë dhe mbrojtjes se klasifikuar materialet e kërkojnë. Të gjitha dokumentet e mbledhura janë të fshihen përgjithmonë pas 30 ditë.

Para se të dërgoni median tuaj për shërim, ju lutem telefononi për të folur me një nga përfaqësuesit tanë:
• Toll-Free në SHBA: 1-866-603-2195
• Jashtë SHBA: 1-727-449-0891
•Në Europë, Call: +44 (0)115 704 3306

Ynë çmimi banesë-tarifë për shërbimet e shërimit të dhënave flash mediave përfshinë kthimin e të dhënave tuaja në një CD ose DVD (ose në një drive USB për vetëm një më pak) dhe kthimin e anijeve. Për recoveries jashtë SHBA-ve, një tarifë shtesë të anijeve është shtuar. Asnjë pagesë përveç kthimin e anijeve në qoftë se ne nuk do të gjeni fotografi tuaj!

Recovery Service për Digital Media deri në 2GB – $125
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 4GB – $150
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 8GB – $175
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 16GB – $225
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 32GB – $275
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 64GB – $325
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Recovery Service për Digital Media 128GB – $375
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Rimëkëmbjes Shërbimi për Digital Media 256GB dhe mbi – $425
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Rimëkëmbjes Shërbimi për Digital Media 512GB dhe mbi – $475
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Rimëkëmbjes Shërbimi për Digital Media 1TB dhe mbi – $525
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Dërgoni përfunduar Form recovery dhe media në adresën e mëposhtme.

LC Technology ofron dhënat e shërbimeve shërim për të gjitha llojet e mediave digjitale SanDisk®. Ky shërbim është në dispozicion për të gjitha mediat digjitale SanDisk® në një normë të sheshtë në bazë të kapacitetit të magazinimit të mediave. Ynë çmimi banesë-tarifë për shërim flash media përfshinë kthimin e të dhënave tuaja në një CD ose DVD (ose në një drive USB për vetëm një më pak) dhe kthimin e anijeve. Për recoveries jashtë SHBA-ve, një tarifë shtesë të anijeve është shtuar. Asnjë pagesë përveç kthimin e anijeve në qoftë se ne nuk do të gjeni fotografi tuaj!

SanDisk® Digital Rimëkëmbjes Media deri në 2GB – $125
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 4GB – $150
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 8GB – $175
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 16GB – $225
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 32GB – $275
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 64GB – $325
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 128GB – $375
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 256GB dhe mbi – $425
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 512GB dhe mbi – $475
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

SanDisk® Digital Media Rimëkëmbjes 1TB dhe mbi – $525
Shtesë për mediat fizikisht dëmtuar (d.m.th.. lidhës thyer off, etj) – $100

Dërgoni përfunduar Form recovery dhe media në adresën e mëposhtme.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mediat digjitale shërbimeve tona të rimëkëmbjes, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 ose (727) 449-0891 jashtë SHBA për të folur me një përfaqësues të konsumatorëve. Evropë dhe Australi vizitorët ju lutem vizitoni Shërbimet e shërimit LC Tech UK.

Ju lutemi anije mediat tuaja në adresën e mëposhtme (ky informacion është shënuar edhe në formën e rimëkëmbjes):
LC Technology International, inc.
29750 US Hwy 19 N
komplet 310
Ujë i paster, FL 33761
Tel: (727) 449-0891

Sigurohuni që ju paketë mediat tuaja në një postues guximshëm, të shënojë atë si përmban elektronike Media – nuk duhet të ekspozohet ndaj fushave magnetike. atëherë, të dërgoni atë nga USPS, UPS, FedEx, Airborne ose ndonjë metodë të anijeve që lejon paketën për të gjurmuar. Ju lutemi të jetë i sigurt karta është e sigurtë dhe adresa është e saktë. LC Technology International, inc. nuk është përgjegjës për kartat që janë të humbur apo dëmtuar në të anijeve.

LC Technology ofron hard drive dhënat e shërbimeve shërim për ato raste ku rimëkëmbja është e nevojshme përtej aftësive të fund-user. Kjo mund të jetë për shërim mjeko-ligjore, shërim të dhënave ose dëmtimin e hard drive. Çmimet janë të bazuara në një analizë të sheshtë tarifë të përzënë dhe sasinë e kohës së kaluar në shërim.

Për shkak të natyrës saktësi të hard drives dhe llojet e ndryshme të çështjeve të hasen zakonisht, rimëkëmbjes çmimi do të ndryshojnë në varësi të llojit të dëmtimit gjetur gjatë vlerësimit tonë fillestar. akuza të tjera për vargjeve RAID dhe hard drives që janë hapur.

logjik / Dokumentit të dëmtojnë sistemin: Aq poshte sa $750

fizik / Dëmtimi Komponenti: Aq poshte sa $1500

SHËNIM: Nuk është një pakthyeshme çmimi tarifës prej $100 per makinë për vlerësimin e shërimit me makinë. Nëse ju vendosni të shkoni përpara me rimëkëmbjen, që tarifë është aplikuar me koston e rimëkëmbjes.

Për të filluar është e lehtë – të marrë të dhënat tuaja mbrapa!

Shkarko formularin tonë hard drive të anijeve, plotësoni atë, nënshkruajë atë, dhe përfshijnë me drive tuaj, kur ju të transportuar atë për ne.

Kliko këtu për të shkarkuar formularin e anijeve hard drive

Paketë makinë me kujdes për të shmangur dëmtimin e anijeve dhe anije në adresën tonë të listuara më sipër.

Paketë me makinë në përputhje me rekomandimin e prodhuesit për të anijeve hard drives. Mark paketën si përmban elektronike Media – nuk duhet të ekspozohet ndaj fushave magnetike. Dërgoje nga USPS, UPS, FedEx, Airborne ose ndonjë metodë të anijeve që lejon paketën për të gjurmuar. Ju lutemi të siguruar makinë dhe të dyfishtë kontrolloni adresimin. LC Technology International, inc. nuk është përgjegjës për paketat që janë të humbur apo dëmtuar në të anijeve.

Nëse ju dëshironi të paguani për tarifën e vlerësimit paraprakisht me kartë krediti, ju lutemi klikoni mbi butonin Add to cart poshtë:

Tarifa Hard Drive Recovery Vlerësimi Shërbimi – $100 të dhënat e shërimit

Disa Termat dhe kushtet zbatohen.

If you have any questions regarding our hard drive recovery services, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 ose (727) 449-0891 jashtë U.S. për të folur me një përfaqësues të konsumatorëve. Evropë dhe Australi vizitorët ju lutem vizitoni Shërbimet e shërimit LC Tech UK.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital