facebook Clearwater Data Pamulihan Services | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Clearwater Data Pamulihan Services

Clearwater Data Pamulihan Services

LC Téhnologi nawarkeun jasa recovery data keur sakabeh tipe Digital Media, kaasup teuas drive recovery data. Salaku salah sahiji Amérika Serikat’ panggedena pausahaan jasa mémori flash recovery data, LC Téhnologi nyadiakeun layanan husus for everyone ti novice ka profésional. jasa recovery data Clearwater urang bisa cageur wae jeung sakabeh jenis data. Dupi anjeun ngahaja dihapus file data, gambar, video atawa payil audio tina média Anjeun, formatna atanapi ditarik kaluar media salila prosés nulis? jasa recovery data urang bisa cageur payil Anjeun tur meunangkeun data anjeun balik.

Clearwater kami, Florida jasa recovery data Labs nu lingkungan aman jeung sakabéh data nasabah diteundeun swasta. Dikawasa aksés laboratorium hartina mung spesialis luyu nanganan informasi sénsitip. Kami rutin kaserang cageur data digolongkeun pikeun pamaréntah, agénsi penegak hukum katut organisasi swasta. Téhnologi LC geus biasa tingkat privasi tur panangtayungan nu digolongkeun bahan merlukeun. Kabéh dokumén pulih nu permanén musnah sanggeus 30 poé.

Sateuacan ngirim média anjeun recovery, punten nelepon ka nyarita kalayan salah sahiji wakil urang:
• tol-Free di AS: 1-866-603-2195
• Di luar AS: 1-727-449-0891
• Di Éropa, nelpon: +44 (0)115 704 3306

harga datar-fee kami pikeun layanan recovery data média flash ngawengku recovery data Anjeun ka CD atawa DVD (atawa dina USB drive keur ngan hiji leuwih saeutik) sarta balik pengiriman barang. Pikeun recoveries luar ti AS, hiji fee pengiriman barang tambahan ieu ditambahkeun. Taya muatan sejenna ti pengiriman barang balik deui lamun urang teu manggihan payil Anjeun!

Service Pamulihan pikeun Digital Media nepi ka 2GB – $125
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 4GB – $150
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 8GB – $175
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 16GB – $225
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 32GB – $275
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 64GB – $325
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 128GB – $375
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 256GB tur leuwih – $425
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 512GB tur leuwih – $475
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Service Pamulihan pikeun Digital Media 1TB tur leuwih – $525
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Kirim surélék ka réngsé Bentuk Pamulihan jeung média pikeun alamat dihandap.

LC Téhnologi nawarkeun jasa recovery data keur sakabeh tipe SanDisk® media digital. jasa ieu sadia pikeun sakabéh SanDisk® média digital dina laju datar dumasar kapasitas neundeun media. harga datar-fee kami pikeun recovery média flash ngawengku recovery data Anjeun ka CD atawa DVD (atawa dina USB drive keur ngan hiji leuwih saeutik) sarta balik pengiriman barang. Pikeun recoveries luar ti AS, hiji fee pengiriman barang tambahan ieu ditambahkeun. Taya muatan sejenna ti pengiriman barang balik deui lamun urang teu manggihan payil Anjeun!

SanDisk® Digital Media Pamulihan nepi ka 2GB – $125
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 4GB – $150
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 8GB – $175
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 16GB – $225
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 32GB – $275
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 64GB – $325
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 128GB – $375
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 256GB tur leuwih – $425
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 512GB tur leuwih – $475
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

SanDisk® Digital Media Pamulihan 1TB tur leuwih – $525
Waragad tambahan pikeun média ruksak fisik (i.e.. konektor pegat kaluar, jsb) – $100

Kirim surélék ka réngsé Bentuk Pamulihan jeung média pikeun alamat dihandap.

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan jasa recovery media digital kami, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 atawa (727) 449-0891 luar AS mun nyarita ku wawakil customer. Éropah jeung Australia datang mangga buka jasa recovery LC Tech UK.

Mangga ngilikan média anjeun ka alamat di handap ieu (Inpo ieu ogé didaptarkeun dina formulir recovery):
LC Téhnologi Internasional, Nyarita.
29750 AS Hwy 19 N
Suite 310
Clearwater, FL 33761
Tel: (727) 449-0891

Pastikeun Anjeun paket media Anjeun dina mailer sturdy, ditandaan salaku ngandung Electronic Media – teu ngalaan ka SAWAH magnét. Satuluyna, kirimkeun deui ku USPS, UPS, FedEx, Airborne atawa metoda pengiriman barang anu ngamungkinkeun iket bisa dilacak. Mangga pastikeun kartu kasebut aman tur alamat na tina CMIIW aya. LC Téhnologi Internasional, Nyarita. teu jawab kartu nu leungit atawa ruksak di pengiriman barang.

LC Téhnologi nawarkeun teuas drive jasa recovery data for jelema jaman dimana recovery ieu diperlukeun saluareun kamampuhan tina tungtung-pamaké. Ieu tiasa pikeun recovery forensik, recovery data atawa ruksakna hard drive. Ongkos anu dumasar kana analisis fee datar tina drive jeung jumlah waktu spent dina recovery nu.

Alatan alam precision of teuas drive jeung tipe béda isu ilaharna encountered, bedah recovery bakal rupa-rupa gumantung kana jenis karuksakan kapanggih salila evaluasi awal urang. beaya tambahan pikeun arrays razia na teuas drive nu geus dibuka.

asup kaakal / Berkas System Ruksakna: Salaku low salaku $750

fisik / Ruksakna komponén: Salaku low salaku $1500

CATETAN: Aya non-refundable harga fee datar tina $100 per drive pikeun evaluasi tina recovery drive. Lamun anjeun milih maju kalawan recovery nu, fee anu dilarapkeun kana ongkos recovery.

Meunangkeun dimimitian nyaeta gampang – meunang data anjeun balik!

Ngundeur formulir pengiriman barang teuas drive kami, eusian deui kaluar, asup deui, tur kaasup kalayan drive Anjeun mun anjeun ngilikan ka kami.

Klik di dieu pikeun ngundeur formulir pengiriman barang teuas drive

Paket drive taliti kana ngahindarkeun karuksakan pengiriman barang sarta kapal ka alamat urang nu didaptarkeun di luhur.

Paket drive luyu jeung rekomendasi produsén pikeun ongkos teuas drive. Ditandaan pakét sakumaha ngandung Electronic Media – teu ngalaan ka SAWAH magnét. Kirim deui ku USPS, UPS, FedEx, Airborne atawa metoda pengiriman barang anu ngamungkinkeun iket bisa dilacak. Mangga nanggungkeun ka kantor asuransi drive na ganda pariksa alamat. LC Téhnologi Internasional, Nyarita. teu jawab bungkusan nu leungit atawa ruksak di pengiriman barang.

Mun hayang mayar keur fee evaluasi sateuacanna ku kartu kiridit, mangga klik dina nambihkeun kana karanjang tombol di handap:

Fee teuas Girang Pamulihan Service Evaluasi – $100 jasa recovery data

istilah na Tangtu waé panawaran.

If you have any questions regarding our hard drive recovery services, please call us Toll Free in the US at (866) 603-2195 atawa (727) 449-0891 luar US. mun nyarita ku wawakil customer. Éropah jeung Australia datang mangga buka jasa recovery LC Tech UK.

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun