facebook Обнова податоци | Hard Drive and Flash Memory
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Обнова податоци

податоци за обновување

LC технологија, ние се вашите податоци за обновување експерти

Ние се повратат податоците дека другите не можат!

Имаме повеќе 20 години работно искуство во податоците за наплата. Нашите техничари податоци за обновување се наоѓа на врвот во својата област.

Ние се поврати податоци од било кој вид на дигитален уред, било да е тоа на хард диск, флеш диск, SD и microSD картички.
Ако имате дигитален уред со податоци кои се изгубени, може да се опорави дека податоците.

Ако имате GoPro или беспилотни летала со камера, може да се опорави на податоци од него.

Ние дури и да ја поврати податоци од оптички дискови и дискети!

Ние не сме за обновување, без надомест. така, ако не може да се опорави на вашите податоци не се плаќа надомест за обновување.

Ако би сакале да се зборува со еден од нашите претставници за опциите податоци за обновување, Ве молиме да се чувствуваат слободни да се јавите за да зборува со еден од нив сега. Тие се тука да ви помогнат!


• Бесплатна во САД: 1-866-603-2195
• Надвор од САД: 1-727-449-0891
• Во Европа, повик: +44 (0)115 704 3306

Ако би сакале да ни e-mail, Ве молиме контактирајте ја нашата поддршка на персоналот на support@lc-tech.com, или Ве молиме да користите формата подолу.

 

Податоци за обновување форма за

Ве молиме пополнете го формуларот подолу.
А LC технологија за наплата експерт ќе ве контактираме наскоро се однесува за наплата на.
Ве молиме бидете сигурни да дадат валидна телефонски број и e-mail адреса, па тие може да ве контактираме.
  • Не адреси, ве молиме

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред