facebook Data Recovery Services | Hard Drive and Flash Memory
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

data Pamulihan

recovery data

Téhnologi LC, kami ahli recovery data anjeun

Urang cageur data nu batur teu tiasa!

Urang kudu leuwih 20 taun pangalaman dina recovery data. technicians recovery data urang nu tops dina widang maranéhna.

Urang cageur data ti sagala nurun tina alat digital, jadi hiji hard drive, a flash drive, kartu SD na microSD.
Lamun boga alat digital kalawan data nu geus leungit, bisa cageur data nu.

Upami Anjeun gaduh GoPro atanapi drone kalayan kaméra a, bisa cageur data tina eta.

Simkuring malah bisa cageur data ti disk optik sarta ngagantung disk!

Kami moal-recovery, euweuh fee. janten, lamun urang teu bisa cageur data anjeun euweuh muatan pikeun recovery.

Lamun hoyong nyarita kalayan salah sahiji wakil urang ngeunaan pilihan recovery data anjeun, punten ngarasa Luncat ka nelepon ka nyarita kalawan salah sahijina kiwari. Aranjeunna di dieu pikeun mantuan!


• tol-Free di AS: 1-866-603-2195
• Di luar AS: 1-727-449-0891
• Di Éropa, nelpon: +44 (0)115 704 3306

Lamun bakal resep ka e-mail kami, mangga ngahubungan staf rojongan kami di support@lc-tech.com, atanapi mangga nganggo formulir di handap.

 

Data Pamulihan Bentuk Panalungtikan

Mangga ngeusian formulir handap.
A LC Téhnologi Pamulihan Ahli iyeu Anjeun lila Ngeunaan Pamulihan.
Mangga pastikeun méré nomer telepon na e-mail alamat valid ngarah bisa ngahubungan Anjeun.
  • Taya URL, Punten

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun