facebook Exceria / САД | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Exceria / САД

Обнова податоци Софтвер Download & активирање

Обнова податоци софтвер е апликација лесен-за-користење наплата кој го обновува слики, филмови, звучни датотеки, и други популарни типови на датотеки од сите видови на дигитални медиуми. Обнова податоци Софтвер, исто така, ги поддржува сите RAW датотеки и HD видео. Ние, исто така, се вклучени комунални услуги кои ќе ви овозможи да се безбедно да го форматирам и избришете медиумите картички. Обнова податоци Софтвер ги поддржува сите големи производители на камерата, вклучувајќи, Nikon, Canon, Олимп, Sony, Кодак, Casio, Panasonic, Samsung, Фуџи, Minolta, Pentax, лист, Hasselblad, Сигма, и многу повеќе. Формати поддржани вклучуваат, Мов, AVI, ASF, M2TS, МО, WMV, MP4, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, CRW, CR2, NEF, ОРФ, SRF, PEF, DNG и други.
За да се врати на вашите датотеки, едноставно да се закачите на медиумите на вашиот компјутер (препорачуваме користење на читач на картички) и да ја стартувате Обнова податоци софтвер. Обнови датотеки се автоматски зачувани во папка на хард дискот од вашиот компјутер.

ЧЕКОР 1. Симнете го софтверот

СИМНЕТЕ СИМНЕТЕ

ЧЕКОР 2. Активирајте го софтверот

Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за детални инструкции
за добивање на код за активирање користење на вашиот обезбедени сериски број.

Sample image


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред