facebook Exceria / SHBA | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Exceria / SHBA

Data Recovery Software Download & aktivizimi

Data Recovery Software është një lehtë-to-use aplikimit shërim që rimëkëmbet imazhe, kinema, fotografi të shëndosha, dhe lloje të tjera të njohura fotografi nga të gjitha llojet e mediave digjitale. Data Recovery Software gjithashtu mbështet të gjitha dosjet para dhe HD video. Ne kemi përfshirë edhe shërbimet që do t'ju lejojë të sigurtë format dhe fshirë kartat e mediave. Data Recovery Software mbështet të gjitha prodhuesit e madhe kamera duke përfshirë, Nikon, kanun, Olimp, Sony, kodak, Casio, Panasonic, Samsung, Fuji, Minolta, Pentax, fletë, Hasselblad, Sigma, dhe shumë më tepër. file formats mbështetura përfshijnë, MOV, AVI, ASF, M2TS, MOD, WMV, MP4, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, CRW, CR2, NEF, ORF, SRF, PEF, DNG dhe të tjerët.
Për të shërohen fotografi tuaj, thjesht bashkëngjitni mediat në kompjuterin tuaj (Ne rekomandojmë përdorimin e një lexues letrash me bira) dhe të drejtuar Rimëkëmbjes të dhënave software. E gjetën fotografi janë ruajtur automatikisht në një dosje në hard drive e kompjuterit tuaj.

HAPI 1. Shkarko software

SHKARKO SHKARKO

HAPI 2. Aktivizuar software

Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime të hollësishme
në marrjen e një kod aktivizimi përdorur numrin tuaj të dhënë Serial.

Sample image


** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital