facebook Exceria / AS | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Exceria / AS

Data Pamulihan Software Download & aktivasina

Data Pamulihan Software mangrupa aplikasi recovery gampang-to-pamakéan anu recovers gambar, pilem, file sora, jeung tipe payil nu populér séjén ti jenis media digital. Data Pamulihan Software ogé ngarojong sagala file atah jeung HD Video. Urang ogé geus kaasup Utiliti nu bakal ngidinan Anjeun pikeun aman pormat sarta ngusap kartu média. Data Pamulihan Software ngarojong sagala pabrik kaméra utama kaasup, Nikon, Canon, Olympus, Sony, Kodak, Casio, Panasonic, Samsung, Fuji, Minolta, Pentax, daun, Hasselblad, sigma, jeung loba deui. format file dirojong ngawengku, MOV, AVI, ASF, M2TS, MOD, WMV, mp4, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, CRW, CR2, NEF, ORF, SRF, PEF, DNG jeung nu lianna.
Cageur payil Anjeun, saukur ngagantelkeun media ka komputer (kami nganjurkeun maké maca kartu) sarta ngajalankeun Pamulihan Software Data. file nu pulih nu otomatis disimpen kana folder dina hard drive komputer urang.

LENGKAH 1. Ngundeur software nu

download download

LENGKAH 2. Aktipkeun software nu

Mangga marios ka Guide Prosés LC Tech aktivasina keur parentah lengkep
on meunangkeun hiji kode aktivasi maké disadiakeun Jumlah Serial Anjeun.

sampel IMAGE



DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun