facebook Exceria | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Exceria

ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА – Престанок на Обнова податоци Софтвер купони за Toshiba EXCERIA УЈП и EXCERIA Серија Мемориски картички.Обнова податоци Софтвер Download & активирање

Обнова податоци софтвер е апликација лесен-за-користење наплата кој го обновува слики, филмови, звучни датотеки, и други популарни типови на датотеки од сите видови на дигитални медиуми. Обнова податоци Софтвер, исто така, ги поддржува сите RAW датотеки и HD видео. Ние, исто така, се вклучени комунални услуги кои ќе ви овозможи да се безбедно да го форматирам и избришете медиумите картички. Обнова податоци Софтвер ги поддржува сите големи производители на камерата, вклучувајќи, Nikon, Canon, Олимп, Sony, Кодак, Casio, Panasonic, Samsung, Фуџи, Minolta, Pentax, лист, Hasselblad, Сигма, и многу повеќе. Формати поддржани вклучуваат, Мов, AVI, ASF, M2TS, МО, WMV, MP4, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, CRW, CR2, NEF, ОРФ, SRF, PEF, DNG и други.
За да се врати на вашите датотеки, едноставно да се закачите на медиумите на вашиот компјутер (препорачуваме користење на читач на картички) и да ја стартувате Обнова податоци софтвер. Обнови датотеки се автоматски зачувани во папка на хард дискот од вашиот компјутер.

ЧЕКОР 1. Симнете го софтверот

СИМНЕТЕ     СИМНЕТЕ

ЧЕКОР 2. Активирајте го софтверот

Ве молиме прегледајте Водење на процесот LC Техника активација за детални инструкции
за добивање на код за активирање користење на вашиот обезбедени сериски број.

Sample image

Sample imageОбнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред