facebook Exceria | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Exceria

LAJMERIM I RENDESISHEM – Përfundimi i Coupon Data Recovery Software për Toshiba EXCERIA pro dhe EXCERIA Series Memory Cards.Data Recovery Software Download & aktivizimi

Data Recovery Software është një lehtë-to-use aplikimit shërim që rimëkëmbet imazhe, kinema, fotografi të shëndosha, dhe lloje të tjera të njohura fotografi nga të gjitha llojet e mediave digjitale. Data Recovery Software gjithashtu mbështet të gjitha dosjet para dhe HD video. Ne kemi përfshirë edhe shërbimet që do t'ju lejojë të sigurtë format dhe fshirë kartat e mediave. Data Recovery Software mbështet të gjitha prodhuesit e madhe kamera duke përfshirë, Nikon, kanun, Olimp, Sony, kodak, Casio, Panasonic, Samsung, Fuji, Minolta, Pentax, fletë, Hasselblad, Sigma, dhe shumë më tepër. file formats mbështetura përfshijnë, MOV, AVI, ASF, M2TS, MOD, WMV, MP4, JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, CRW, CR2, NEF, ORF, SRF, PEF, DNG dhe të tjerët.
Për të shërohen fotografi tuaj, thjesht bashkëngjitni mediat në kompjuterin tuaj (Ne rekomandojmë përdorimin e një lexues letrash me bira) dhe të drejtuar Rimëkëmbjes të dhënave software. E gjetën fotografi janë ruajtur automatikisht në një dosje në hard drive e kompjuterit tuaj.

HAPI 1. Shkarko software

SHKARKO     SHKARKO

HAPI 2. Aktivizuar software

Ju lutemi të shqyrtojë LC Tech Aktivizimi Procesi Guide për udhëzime të hollësishme
në marrjen e një kod aktivizimi përdorur numrin tuaj të dhënë Serial.

Sample image

Sample imagetë dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital