facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - тоа е | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – тоа е

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30 мај 2019
Откажување на забава софтвер за мемориски картички на EXCERIA УЈП и EXCERIA серија на Toshiba податоци за обновување
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

до: ценети клиенти,
Ова известување е да ве информираме дека, од следната датум на доспевање, нашиот софтвер за мемориска картичка Toshiba податоци за обновување EXCERIA PRO и EXCERIA веќе нема да биде достапен како бесплатен купон понуда.
податоци за обновување на софтвер за обновување беше еден производ, ние развиена за Toshiba и мемориски картички EXCERIA PRO и EXCERIA.
По истекот на рокот, нудат бесплатни купони за превземање и активирање софтвер за обновување на податоци повеќе не е на располагање.
Затоа, преземете и да го активирате податоци за обновување софтвер пред истекот датум.

производ прекинати: Софтвер Обнова податоци технологија LC
дисконтинуиран услуги: празнење, активирање и поддршка за податоци за обновување на софтвер од LC технологија
Рок на траење: 30 септември 2020.
Ако имате било какви прашања во врска со овој оглас, За контакт со подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување софтвер, PHOTORECOVERY®, Тоа е достапен без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows тука на PHOTORECOVERY® тука за Mac.

Ние го цениме вашиот бизнис и со нетрпение очекуваме да им служи на вашите потреби и податоци за обновување софтвер.
* Сите друга компанија, имиња на производи и имиња на услуги може да се трговски марки на нивните компании.

искрено,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред