facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - ajo është e | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – ajo është e

NJOFTIM –

30 maj 2019
Anulimi kupon software shërim të dhënave për kartat e kujtesës të EXCERIA pro dhe seri EXCERIA i Toshiba
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

në: konsumatorët me vlerë,
Ky njoftim është për të ju informuar se, nga data e ardhshme e duhur, software tonë shërim të dhënave për kartë memorie Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA nuk do të jetë në dispozicion si një ofertë të lirë kupon.
Rimëkëmbjes software dhënat e shërimit ishte një produkt ne kemi zhvilluar për Toshiba dhe Memory Cards EXCERIA PRO dhe EXCERIA.
Pas datës së caktuar, duke ofruar kuponat falas për shkarkim dhe aktivizimit të dhënave software shërim nuk është më në dispozicion.
prandaj, shkarkoni dhe të aktivizoni të dhënat e shërimit software para datës së skadimit.

produkt ndërprerë: Software Data Recovery Teknologji LC
shërbimit ndërprerë: shkarkim, aktivizimin dhe mbështetje për software shërim të dhënave nga LC Teknologjisë
datë e skadimit: 30 shtator 2020.
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, kontaktoni shërbimin e konsumatorëve më poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë, PHOTORECOVERY®, Ajo është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu o PHOTORECOVERY® këtu për Mac.

Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të shërbyer nevojave tuaja dhe të dhënat e shërimit software.
* All kompani të tjera, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital