facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - БИДИ | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – БИДИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30. мај 2019
Toshiba EXCERIA PRO- и крај palautusohjelmistokuponin EXCERIA-серијата на податоците од мемориски картички
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

примачот: ценет како клиенти
Целта на ова известување е да се информираат, дека по следната истекот на рокот, мемориска картичка Тошиба EXCERIA PRO и EXCERIA софтвер за обработка на податоци повеќе не се достапни како бесплатен купон понуда.
обновување на податоците за наплата на софтвер производ е, дека имаме развиена за да Toshiba и нивните EXCERIA ПРна- и EXCERIA-мемориска картичка.
По истекот на рокот кој е бесплатен купон понуда поврзани со превземање и активирање на софтвер Обнова податоци повеќе не е на располагање.
така, преземете и да го активирате податоци програма за опоравување до крајот на.

прекинати производ: Софтвер LC Податоци за обновување технологија
дисконтинуиран услуги: Превземи, активира и техничка поддршка софтвер LC Податоци за обновување технологија
датумот на истекување: 30. септември 2020
Ако имате било какви прашања во врска со ова известување, Јавете се во службата во текот на.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

софтвер за обработка на податоци PHOTORECOVERY® се достапни за оваа работа, без оглед на.

PHOTORECOVERY® за Windows тука или PHOTORECOVERY® Mac тука.

Ви благодариме за вашата компанија и се во потрага очекуваме да продолжи со својата услуги за наплата на податоци и софтверски потреби.
* Сите други имиња на компании, имиња на производи и имиња на услуги може да се трговски марки на нивните компании.

Со почит,,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред