facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - BE | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – BE

NJOFTIM –

30. maj 2019
Toshiba EXCERIA PRO- dhe një fund palautusohjelmistokuponin dhënave EXCERIA-seri nga kartat e kujtesës
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

marrës: vlerësuar si konsumatorë
Qëllimi i këtij njoftimi është që të informojë, se pas datës së ardhshme skadimit, kartën e kujtesës Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA Përpunimi i të dhënave software nuk janë në dispozicion si një ofertë të lirë kupon.
Të dhënat e shërimit shërim produkt software ishte, që ne kemi zhvilluar në Toshiba dhe të tyre EXCERIA PRO- dhe EXCERIA-kartën e kujtesës.
Pas datës së skadencës e cila është ofertë të lirë coupon lidhur me shkarkimit dhe aktivizimin e software shërim të dhënave nuk është më në dispozicion.
kështu, shkarkoni dhe të aktivizoni Dhënat programin e rimëkëmbjes nga fundi i.

produkt i ndërprerë: LC Teknologji Data Recovery Software
shërbimit ndërprerë: Shkarko, aktivizon dhe mbështetje teknike LC Technology Data Recovery software
Data e skadimit: 30. shtator 2020
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem kontaktoni shërbimin e konsumatorëve në të gjithë.
LC Technology International, inc.
tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

përpunimin e të dhënave software PHOTORECOVERY® është në dispozicion për këtë punë, pavarësisht nga.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu ose PHOTORECOVERY® Mac këtu.

Ne ju falënderojmë për kompaninë tuaj dhe ju jeni duke kërkuar përpara për të vazhduar shërbimet tuaja për shërim të dhënave dhe nevojat e software.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

Juaji sinqerisht,,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital