facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - NL | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – NL

SHËNIM –

30 maj 2019
Ndalimin e software shërim të dhënave për Toshiba Coupon EXCERIA EXCERIA dhe pro kartat e kujtesës seri
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

në: konsumatorët me vlerë,
Ky njoftim shërben për të ju informuar se Software tonë Data Recovery për Card Toshiba Memory EXCERIA PROEXCERINjë pasuese në ose pas datës së duhur nuk do të jetë në dispozicion si një kupon lirë.
Data Recovery Software është një produkt restaurim ne Toshiba dhe të tyre EXCERIA PRO– në EXCERIA-Kartat e kujtesës janë zhvilluar.
Pas maturimit Data, oferta lirë zbritje nuk është më në dispozicion për shkarkim dhe të aktivizuar software shërim të dhënave.
Kështu që të shkarkoni dhe të aktivizoni Data Recovery Software në maturim.

Produkt ndërprerë: LC Teknologji Data Recovery Software
Shërbimi i ndërprerë: Shkarko, aktivizimi dhe mbështetje teknike për Software-LC Technology Data Recovery
mbarim: 30 shtator 2020
Nëse keni pyetje në lidhje me këtë Njoftim, Ju lutemi të kontaktoni më poshtë Klientit.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Onze të dhënat e shërimit software-, PHOTORECOVERY® është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtuPHOTORECOVERY® për Mac këtu.

Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të dhënat e shërimit tuaj dhe nevojat e software.
* All kompani të tjera, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital