facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - PL | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – PL

NJOFTIM –

30 maj 2019 r
Ndërprerë kupon software shërim të dhënave për kartat e kujtesës Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

bëj: konsumatorët me vlerë,
Ky njoftim është për të informuar, që më ose pas pas vlefshmërinë e të dhënave të rimëkëmbjes software tonë për kartat e kujtesës Toshiba EXCERIA PRO unë EXCERIDhe nuk do të jetë në dispozicion si një ofertë të lirë kupon.
Të dhënat e shërimit software për të rimarrë produkti ishte, Toshiba të cilët kanë zhvilluar dhe të kartave të kujtesës EXCERIA PRO unë EXCERIA.
Pas datës së skadimit të ofertës së një kupon lirë për të shkarkuar dhe të aktivizuar software shërim të dhënave nuk është më në dispozicion.
Kështu që të shkarkoni dhe të aktivizoni Data Recovery Software para datës së skadimit.

produkti ndërpritet: Të dhënat e shërimit software teknologjive LC
shërbimit tërhequr: koleksion, aktivizimin dhe mbështetje për të dhënat e shërimit software LC Teknologjisë
mbarim: 30 shtator 2020 r
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, kontaktoni mbështetjen e klientëve poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë PHOTORECOVERY® Ajo është në dispozicion pa marrë parasysh nëse njoftimit.

PHOTORECOVERY për Windows këtu ose PHOTORECOVERY për Mac këtu.

Faleminderit për biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të, se ne do të vazhdojë të shërbejë nevojave të shërimit të dhënave dhe software.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital