facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - PT | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – PT

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30 мај 2019
Забава прекин на податоци за обновување софтвер за мемориски картички од серијата Toshiba EXCERIA УЈП и EXCERIA
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

до: ценети клиенти,
Ова известување е да ве информираме дека на или по следниот датум на истекување, Нашиот софтвер Обнова податоци за Toshiba мемориска картичка EXCERIA PRO д EXCERIA веќе нема да биде на располагање, како нудат бесплатни купони.
На Обнова податоци софтвер е производ заздравување, развиена за Toshiba и мемориски картички EXCERIA PRO д EXCERIA.
По истекот на рокот, понудата на слободни купони за превземање и активирање на софтвер за наплата на податоци повеќе не е на располагање.
затоа,, преземете и да го активирате Обнова податоци софтвер до датумот на истекување.

прекинати производ: Технологија на податоци за обновување на софтвер LC
дисконтинуиран услуги: Превземи, активирање и техничка поддршка за технологија на податоци за обновување на софтвер LC
Рок на траење: 30 септември 2020
Ако имате било какви прашања во врска со овој оглас, За контакт со подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување софтвер, PHOTORECOVERY®, Тоа е достапен без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows тука или PHOTORECOVERY® за Mac тука.

Ние го цениме вашиот бизнис и со нетрпение очекуваме да ги задоволат вашите потреби за обновување на податоци и софтвер.
* Сите други имиња на компании, имиња на производи и имиња на услуги може да се трговски марки на нивните компании.

милостиво,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред