facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - PT | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – PT

NJOFTIM –

30 maj 2019
Coupon ndërprerja e të dhënave software shërim për kartat e memories të serisë Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

në: konsumatorët me vlerë,
Ky njoftim është për të ju informuar se më ose pas datës së skadimit të ardhshëm, jonë Data Recovery Software për Card Toshiba Memory EXCERIA PRO e EXCERIA nuk do të jetë në dispozicion si duke ofruar kuponat falas.
Recovery Software të dhënave është një produkt shërim kemi zhvilluar për Toshiba dhe kartat e saj e kujtesës EXCERIA PRO e EXCERIA.
Pas skadimit Data, oferta e kuponat falas për shkarkim dhe aktivizimin e Rimëkëmbjes Software të dhënave nuk është më në dispozicion.
prandaj, shkarkoni dhe të aktivizoni Data Recovery Software për datën e skadimit.

produkti ndërpritet: Teknologji Data Recovery Software LC
shërbimit ndërprerë: Shkarko, aktivizimi dhe mbështetje teknike për Technology dhënat e rimëkëmbjes software LC
datë e skadimit: 30 shtator 2020
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, kontaktoni shërbimin e konsumatorëve më poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë, PHOTORECOVERY®, Ajo është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu ose PHOTORECOVERY® për Mac këtu.

Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të përmbushur nevojat tuaja të dhënat e shërimit dhe software.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

me mirësjellje,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital