facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - RO | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – RO

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30 повеќе 2019
Прекинувањето на софтвер за меморија Toshiba купони EXCERIA PRO EXCERIA податоци за обновување
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

од: вредност на клиентите,
Ова известување Ве известува дека, на или по истекот на рокот на следната, Нашите податоци за обновување на софтвер за мемориски картички Toshiba EXCERIA PRO и EXCERIA веќе нема да биде на располагање за да им понуди бесплатни купони.
Обнова податоци Софтвер разви производ за Toshiba и мемориски картички за обновување EXCERIA PRO и EXCERIA.
по истекот, забава нудат слободен софтвер превземање и активирање на податоците за наплата не ќе биде достапен.
така, Ве молиме да го симнете и да го активирате Обнова податоци софтвер до истекот.

распродадени: Обнова податоци Софтвер LC технологија
услугата е недостапна: празнење, активирање и техничка поддршка за софтвер Софтвер LC Податоци за обновување технологија
истекување: 30 септември 2020
Ако имате прашања во врска со овој оглас, Ве молиме контактирајте со службата за корисници подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување на софтвер, PHOTORECOVERY® Тоа е достапен без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows тука или PHOTORECOVERY® за Mac тука.

Ви благодариме за вашиот бизнис. и ние со нетрпение очекуваме да продолжи да ви овозможи со податоци за обновување на софтвер и потреби.
* Сите друга компанија, имиња на производи и услуги може да се трговски марки на нивните компании.

искрено,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред