facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - RO | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – RO

NJOFTIM –

30 më shumë 2019
Ndërprerë software shërim të dhënave për kujtesës Toshiba kuponat EXCERIA PRO EXCERIA
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

nga: vlera të konsumatorëve,
Ky njoftim ju informon se, në ose pas datës së skadimit të ardhshëm, të dhënat e software ynë shërim për kartat e kujtesës Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA nuk do të jetë në dispozicion për të ofruar kuponat falas.
Software Data Recovery ka zhvilluar një produkt shërim për Toshiba dhe Memory Cards EXCERIA PRO dhe EXCERIA.
pas kalimit, ofertë kupon Software Pa pagesë Shkarko dhe aktivizimi dhënat e shërimit nuk do të jetë në dispozicion.
kështu, ju lutem shkarkoni dhe të aktivizoni Data Recovery Software deri në skadimin.

shitur: Data Recovery Software LC Teknologji
Shërbimi i padisponueshëm: shkarkim, aktivizimi dhe mbështetje teknike për Software software LC Technology Data Recovery
mbarim: 30 shtator 2020
Nëse keni pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem kontaktoni shërbimin e konsumatorëve më poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat software shërim ynë, PHOTORECOVERY® Ajo është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu ose PHOTORECOVERY® për Mac këtu.

Faleminderit për biznesin tuaj. dhe ne shikojmë përpara për të vazhduar për të siguruar ju me të dhënat e shërimit dhe nevojat software.
* All kompani të tjera, produktit dhe shërbimit emrat mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital