facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - RU | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – RU

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30 мај 2019 g.
Престанок на обновување на забава податоци за Toshiba EXCERIA картички PRO меморија и серија на EXCERIA
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

за: ценети клиенти,
Ова известување Ве известува дека, дека во следните или подоцна истекот на нашиот софтвер за враќање на податоци за мемориски картички Toshiba EXCERIA PRO и EXCERIA Тоа веќе нема да биде достапен како бесплатен купон.
Обнова податоци софтвер – Производот е наменет за обновување, кои имаме развиена за Toshiba и мемориски картички EXCERIA PRO и EXCERIA.
По истекот на понудата на бесплатни купони за да ја преземете и да ја активирате софтвер за обновување на податоци повеќе не е на располагање.
затоа,, ве молиме, преземете и активирање на софтвер за враќање на податоци до истекот.

производ, чие ослободување прекинати: Софтвер за LC Податоци за обновување технологија
престанок на работниот однос: Вчитување, техничка поддршка за активирање и софтвер за обновување на податоци технологија LC
рок на траење: 30 септември 2020 g.
Ако имате било какви прашања во врска со овој оглас, ве молиме, поддршка за контакт подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
Тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашиот софтвер за обновување на податоци PHOTORECOVERY® е достапна без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows тука или PHOTORECOVERY® за Mac тука.

Ви благодариме за вашиот бизнис и со нетрпение очекуваме и понатаму да сервис на вашите потреби во податоците за наплата и софтвер.
* Сите други имиња на компании, имиња на производи и услуги може да се трговски марки на нивните компании.

Со почит,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред