facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - RU | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – RU

NJOFTIM –

30 maj 2019 G.
Përfundimi i të dhënave kupon rimëkëmbjes së për Toshiba EXCERIA kartat PRO kujtesës dhe një seri e EXCERIA
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

për: konsumatorët me vlerë,
Ky njoftim ju informon se, se në e ardhshme apo një datë të mëvonshme e skadimit software tonë për të shërohen të dhënave për kartat e kujtesës Toshiba EXCERIA PRO dhe EXCERIA Ajo nuk do të jetë në dispozicion si një kupon lirë.
Data Recovery Software – është një produkt për shërim, të cilat ne kemi zhvilluar për Toshiba dhe Memory Cards EXCERIA PRO dhe EXCERIA.
Pas skadimit të ofertës së kuponat lirë për të shkarkuar dhe të aktivizuar software për të dhënat e shërimit nuk është më në dispozicion.
prandaj, ju lutem, shkarkoni dhe të aktivizoni software të mbulojë të dhënave deri në skadimin.

produkt, çlirim të cilit ndërprerë: Software për shërim të dhënave LC Teknologjisë
ndërprerja e shërbimit: ngarkim, Aktivizimi dhe software mbështetje teknike për teknologji të dhënat e shërimit LC
jeta raft: 30 shtator 2020 G.
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem, Mbështetja e kontaktit me poshte.
LC Technology International, inc.
tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Software ynë për shërim të dhënave PHOTORECOVERY® është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu ose PHOTORECOVERY® për Mac këtu.

Ne ju falënderojmë për biznesin tuaj dhe të shohim përpara për shërbim të mëtejshëm nevojat tuaja në shërim të dhënave dhe software.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, produktit dhe shërbimit emrat mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital