facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер - EN | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер – EN

МАРК –

30 мај 2019
Прекин Обнова податоци Софтвер купони за Toshiba EXCERIA УЈП и меморија EXCERIA Серија
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

до: ценети клиенти,
Оваа порака е да ве информираме дека нашиот софтвер за Toshiba мемориска картичка податоци за обновување EXCERIA PRO и EXCERIA веќе не е достапен како бесплатен купон спектар на или по по датумот на доспевање.
Обнова податоци софтвер е производ обновување дека ние развиена за Toshiba и нивните EXCERIA PRO и EXCERIA меморија.
По истекот на рокот, слободна забава понуда за превземање и активирање на податоци за обновување софтвер веќе нема да бидат достапни.
како, преземете и да го активирате Обнова податоци Софтвер датумот на истекување.

прекинати производ: Софтвер LC Податоци за обновување технологија
дисконтинуиран Користење: Превземи, активирање и техничка поддршка за софтвер LC Податоци за обновување технологија
поради Датум: 30 септември 2020
Ако имате прашања во врска со овој оглас, Јавете се во службата подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување софтвер, PHOTORECOVERY® е достапна без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows тука или PHOTORECOVERY® за Mac тука.

Ние го цениме вашиот бизнис и со нетрпение очекуваме да продолжи да им служи на вашите податоци за обновување на софтвер и потреби.
* Сите други имиња на компании, имиња на производи и имиња на услуги може да се трговски марки на нивните компании.

Со почит,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред