facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë - EN | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë – EN

MARK –

30 maj 2019
Ndërprerja Data Recovery Software Coupon për Toshiba EXCERIA pro dhe Memory EXCERIA Series
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

në: konsumatorët me vlerë,
Ky mesazh është për të ju informuar se software tonë shërim të dhënave për Card Toshiba Memory EXCERIA PRO dhe EXCERIA nuk është më në dispozicion si një varg të lirë kupon në ose pas pas datën e duhur.
Data Recovery Software është një produkt shërim që ne kemi zhvilluar për Toshiba dhe të tyre EXCERIA PRO dhe EXCERIA kujtim.
Pas datës së skadimit, oferta lirë kupon për shkarkim dhe aktivizimin e të dhënave software shërim nuk do të jetë në dispozicion.
si, shkarkoni dhe të aktivizoni dhënat e rimëkëmbjes software data e skadimit.

produkti ndërpritet: LC Teknologji Data Recovery Software
Shërbimi i ndërprerë: Shkarko, aktivizimi dhe mbështetje teknike për Software-LC Technology Data Recovery
Due Date: 30 shtator 2020
Nëse keni pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem kontaktoni shërbimin e konsumatorëve më poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë, PHOTORECOVERY® është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows këtu ose PHOTORECOVERY® për Mac këtu.

Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të vazhduar për të shërbyer të dhënat e shërimit dhe nevojat e software.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

Të fala,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital