facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер -TR | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер -TR

ИЗВЕСТУВАЊЕ –

30 мај 2019
Toshiba EXCERI EXCERI серија УЈП и отстранување на Обнова податоци Софтвер за мемориски картички Талони
(Авторски Опис – Англиски – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

кого: ценети клиенти,
ова известување, По по истекот на рокот или по, Toshiba мемориска картичка EXCERIA PRO и EXCERIA Нашите Обнова податоци софтвер е да го извести веќе не може да се користи како бесплатен ваучер понуда.
Обнова податоци софтвер, Toshiba ve EXCERIA PRO и EXCERIТоа е производ заздравување, развиена за мемориски картички.
По истекот на рокот, Обнова податоци Софтвер за да ја преземете и понуди бесплатни купони веќе нема да се користи за активирање.
Затоа, Ве молиме преземете го софтверот за Обнова податоци за да им овозможи на датумот на истекување и.

прекинати производи: Софтвер LC Податоци за обновување технологија
дисконтинуиран Користење: преземете софтвер LC Податоци за обновување технологија, Овозможување и техничка поддршка
Рок на траење: 30 септември 2020
Ако имате било какви прашања во врска со овој оглас, Ве молиме контактирајте со следните услуги на клиентите.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување софтвер кој PHOTORECOVERY® Без оглед на оваа изјава е достапна.

Тука е за Windows PHOTORECOVERY® или назначена со тоа, за Mac PHOTORECOVERY®.

Ви благодариме за вашиот бизнис и податоци за обновување на софтвер и се надеваат дека ќе продолжи да ги задоволат вашите потреби.
* Сите други имиња на компании, имиња на производи и имиња на услуги, може да се трговски марки на нивните компании.

искрено,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред