facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë -TR | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë -TR

NJOFTIM –

30 maj 2019
Toshiba EXCERI EXCERI seri PRO dhe heqjen e Data Recovery Software për kartat e kujtesës kuponat
(Original Përshkrimi – anglisht – https://www.lc-tech.com/expiration-of-exceria-software-offer/)

cilin: konsumatorët me vlerë,
ky njoftim, Pas ndjekur datën e skadimit ose pas, Toshiba Card Memory EXCERIA PRO dhe EXCERIA Data Recovery Software ynë është që të njoftojë nuk mund të përdoret si një ofertë të lirë kupon.
Data Recovery Software, Toshiba ve EXCERIA PRO dhe EXCERIKjo është një produkt shërim kemi zhvilluar për kartat e kujtesës.
Pas skadimit Data, Data Recovery Software për të shkarkuar dhe kuponat ofrohen falas nuk do të përdoret për të aktivizuar.
prandaj, Ju lutem shkarkoni software shërim të dhënave për të mundësuar datën e skadimit, dhe.

ndërprera Products: LC Teknologji Data Recovery Software
Shërbimi i ndërprerë: Shkarkim për Software LC Technology Data Recovery, Mundësimi dhe mbështetje teknike
Data e skadimit:: 30 shtator 2020
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem kontaktoni në vijim Customer Service.
LC Technology International, inc.
Tel: + 1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë që PHOTORECOVERY® Pavarësisht kësaj deklarate është në dispozicion.

Këtu është për Windows PHOTORECOVERY® ose ku për Mac PHOTORECOVERY®.

Faleminderit për të biznesit dhe të dhënat e rimëkëmbjes software tuaj dhe shpresoj që të vazhdojë për të përmbushur nevojat tuaja.
* Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit dhe emrat shërbimit, mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital