facebook Истекот на EXCERIA понуда на софтвер | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Истекот на EXCERIA понуда на софтвер

ИЗВЕСТУВАЊЕ —
Termination of Data Recovery Software Coupon for Toshiba EXCERIA PRO and EXCERIA series Memory Cards

мај 30, 2019
До: ценети клиенти,

Ова известување е да ве информираме дека на или по следните истекот на рокот, Нашиот софтвер Обнова податоци за Toshiba мемориска картичка EXCERIA PRO и EXCERIA веќе нема да биде достапен како бесплатен купон придонес.
Обнова податоци софтвер е производ заздравување, развиена за Toshiba и нивните EXCERIA PRO и EXCERIA мемориски картички.
По истекот на рокот, слободна забава придонес за превземање и активирање на софтвер за наплата на податоци веќе нема да биде на располагање.
така, Ве молиме да го симнете и да ја активирате Обнова податоци софтвер до датумот на истекување.

прекинати производ: Софтвер LC Податоци за обновување технологија
дисконтинуиран Користење: Превземи, активирање, и техничка поддршка за софтвер LC Податоци за обновување технологија
Дата на истекување: 30-ти септември, 2020

Ако имате било какви прашања во врска со овој оглас, Ве молиме контактирајте со службата за корисници подолу.
LC технологија Меѓународен, Inc.
тел: +1-727-449-0891
support@lc-tech.com

Нашите податоци за обновување софтвер, PHOTORECOVERY® е достапна без оглед на ова известување.

PHOTORECOVERY® за Windows е достапна тукаPHOTORECOVERY® за Mac е достапна тука.

Ви благодариме за вашиот бизнис и со нетрпение очекуваме да продолжи да им служи на вашите податоци за обновување на софтвер и потреби.

*Сите други имиња на компании, имиња на производи, и имињата на услуги може да се трговски марки на нивните компании.

Со почит,
LC технологија Меѓународен, Inc.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред