facebook Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Përfundimi i EXCERIA software ofrojnë

NJOFTIM —
Termination of Data Recovery Software Coupon for Toshiba EXCERIA PRO and EXCERIA series Memory Cards

Mund 30, 2019
në: konsumatorët me vlerë,

Ky njoftim është për të ju informuar se më ose pas datës së skadimit në vijim, jonë Data Recovery Software për Card Toshiba Memory EXCERIA PRO dhe EXCERIA nuk do të jetë në dispozicion si një ofertë të lirë kupon.
Data Recovery Software është një produkt shërim kemi zhvilluar për Toshiba dhe të tyre EXCERIA PRO dhe EXCERIA kartat e kujtesës.
Pas skadimit Data, oferta lirë kupon për shkarkim dhe aktivizimin e Rimëkëmbjes Software të dhënave nuk do të jetë në dispozicion.
Kështu që, ju lutem shkarkoni dhe të aktivizoni Recovery Software të dhënave nga data e skadimit.

Produkt ndërprerë: LC Teknologji Data Recovery Software
Shërbimi i ndërprerë: Shkarko, aktivizimi, dhe mbështetje teknike për Software-LC Technology Data Recovery
Data e skadencës: 30 shtator, 2020

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë njoftim, ju lutem kontaktoni shërbimin e konsumatorëve më poshtë.
LC Technology International, inc.
Tel: +1-727-449-0891
support@lc-tech.com

të dhënat e shërimit software ynë, PHOTORECOVERY® është në dispozicion pa marrë parasysh këtë njoftim.

PHOTORECOVERY® për Windows është në dispozicion këtuPHOTORECOVERY® për Mac është në dispozicion këtu.

Ne ju falënderojmë për biznesin tuaj dhe të shohim përpara për të vazhduar për të shërbyer të dhënat e shërimit dhe nevojat e software.

*Të gjithë emrat e tjerë të kompanisë, emrat e produktit, dhe emrat e shërbimeve mund të jenë marka tregtare të kompanive të tyre përkatëse.

sinqerisht,
LC Technology International, inc.

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital