facebook Re-langganan kanggo Software FILERECOVERY® [Mac] | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Re-langganan kanggo Software FILERECOVERY® [Mac]

Re-langganan kanggo Software FILERECOVERY® [Mac]

Dhukungan Tech
 

FILERECOVERY® Commons Renewal
Mangga klik tombol Tuku Saiki ing ngisor iki kanggo gawe anyar langganan setahun saka FILERECOVERY® kanggo $34.98:

 

Tulung dicathet:
kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.


** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **
FILERECOVERY® Renewal Commons Pro
Mangga klik tombol Tuku Saiki ing ngisor iki kanggo gawe anyar langganan setahun saka FILERECOVERY® Pro kanggo $49.98:

 

Tulung dicathet:
kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.

** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device