facebook Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [Мек] | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [Мек]

Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [Мек]

Техничка поддршка
 

FILERECOVERY® обновување на дозволата
Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш подолу, за да ја обнови вашата претплата на една година FILERECOVERY® за $34.98:

 

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.


** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **
FILERECOVERY® Про обновување на дозволата
Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш подолу, за да ја обнови вашата претплата на една година FILERECOVERY® про за $49.98:

 

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред