facebook Re-abonim për Software FILERECOVERY® [mushama] | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Re-abonim për Software FILERECOVERY® [mushama]

Re-abonim për Software FILERECOVERY® [mushama]

Mbështetjen e teknologjisë
 

FILERECOVERY® Rinovimi License
Ju lutem klikoni butonin Blej tani poshtë të rinovojë abonimin tuaj një vit të FILERECOVERY® për $34.98:

 

Ju lutemi Shënim:
për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.


** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **
FILERECOVERY® Rinovimi Pro License
Ju lutem klikoni butonin Blej tani poshtë të rinovojë abonimin tuaj një vit të FILERECOVERY® Pro për $49.98:

 

Ju lutemi Shënim:
për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital