facebook Ulang langganan pikeun Software FILERECOVERY® [Mac] | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Ulang langganan pikeun Software FILERECOVERY® [Mac]

Ulang langganan pikeun Software FILERECOVERY® [Mac]

Rojongan tech
 

FILERECOVERY® lisénsi Renewal
Mangga klik tombol Toko Ayeuna handap pikeun renew langganan sataun anjeun di FILERECOVERY® keur $34.98:

 

Punten Catet:
pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.


** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **
FILERECOVERY® Renewal Lisensi Pro
Mangga klik tombol Toko Ayeuna handap pikeun renew langganan sataun anjeun di FILERECOVERY® pro pikeun $49.98:

 

Punten Catet:
pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.

** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun