facebook Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [компјутер] | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [компјутер]

Ре-претплата за FILERECOVERY® Софтвер [компјутер]

Техничка поддршка

FILERECOVERY® обновување на дозволата
Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш подолу, за да ја обнови вашата претплата на една година FILERECOVERY® за $34.98:

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

FILERECOVERY® Про обновување на дозволата
Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш подолу, за да ја обнови вашата претплата на една година FILERECOVERY® про за $49.98:

Те молам забележи:
За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред