facebook Re-langganan kanggo FILERECOVERY® Software Mac lan PC | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Re-langganan kanggo FILERECOVERY® Software Mac lan PC

Re-langganan kanggo FILERECOVERY® Software Mac lan PC

Filerecovery Resubscription

FILERECOVERY
Commons Renewal

Iku apik tenan sing mung sawetara tembung prasaja kayata “Gambar Not Found”, “Card kesalahan” utawa “gambar Deleted”  bakal serangan wedi ing ati malah kedhaftar komputer paling experienced. Nanging, kacilakan mesthi bisa kelakon. Nanging dening nganyarke piranti lunak, sampeyan bakal disiapake kanggo apa mangsa bisa nggawa. panjenengan rega upgrade punika tabungan 50% mati rega toko!

FILERECOVERY CCSampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo nganyarke kanggo versi Profesional kanggo fitur tambahan kayata support RAID. Mangga klik lambang kanggo Chart Comparison.

kanggo gawe anyar, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi anyar saka piranti lunak sawise ngrampungake tuku nganyari maneh. banjur, nginstall sing anyar ngganti versi lawas lan ngidini sampeyan kanggo ngaktifake nggunakake nomer serial anyar saka panrimo.

 

 

Windows Software *priceAnyarana Budi
FILERECOVERY Standard Windows$34.95
FILERECOVERY Windows Pro **$49.95
*Windows® XP / Vista / win7 / Win8 / Win10, **RAID Support
Mac Software *priceAnyarana Budi
FILERECOVERY Standard Mac$34.95
FILERECOVERY Pro Mac **$49.95
*Mac OS 10.8 utawa luwih, **RAID Support


DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device