facebook Ре-претплата за FILERECOVERY® софтвер Mac и PC | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Ре-претплата за FILERECOVERY® софтвер Mac и PC

Ре-претплата за FILERECOVERY® софтвер Mac и PC

Filerecovery Resubscription

FILERECOVERY
обновување на дозволата

Неверојатно е дека само неколку едноставни зборови како што се “Документот не е пронајден”, “картичка Грешка” или “слика избришани”  ќе штрајкуваат страв во срцата на дури и на најискусните компјутерските корисници. Сепак, несреќи сигурно може да се случи. Но, со надградба на вашиот софтвер, ќе бидат подготвени за она што во иднина може да донесе. вашиот надградба на цена е заштеда од 50% попуст на цените на мало!

FILERECOVERY CCИсто така, ќе имаат можност да се надополни со верзијата Professional за дополнителни функции како што се RAID поддршка. Ве молиме кликнете на иконата за табелата споредба.

За да се обнови, ќе треба да го преземете и инсталирате новата верзија на софтверот откако ќе го завршите купувањето обновување. потоа, инсталирањето на новата верзија ќе го замени старата верзија и ќе ви овозможи да се активира со помош на нов сериски број од вашиот приемот.

 

 

Софтвер за Windows *ценаобнови
FILERECOVERY стандардна Windows$34.95
FILERECOVERY Про Windows **$49.95
*Windows® XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10, **RAID поддршка
Mac Софтвер *ценаобнови
FILERECOVERY Стандардна Mac$34.95
FILERECOVERY Mac Pro **$49.95
*Mac OS 10.8 или повисоко, **RAID поддршка
** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **


Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред