facebook Re-abonim për FILERECOVERY® Software Mac dhe PC | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Re-abonim për FILERECOVERY® Software Mac dhe PC

Re-abonim për FILERECOVERY® Software Mac dhe PC

Filerecovery Resubscription

FILERECOVERY
Rinovimi License

Është e mahnitshme se vetëm disa fjalë të thjeshta të tilla si “Paraqesë Not Found”, “gabim kartë” ose “Image Deleted”  do grevë frikë në zemrat e madje edhe përdoruesit e kompjuterit më me përvojë. megjithatë, aksidentet me siguri mund të ndodhë. Por duke përmirësuar software, ju do të jenë të përgatitur për çfarëdo të ardhmen mund të sjellë. juaj Çmimi i upgrade është një kursim prej 50% off e çmimit të shitjes me pakicë!

FILERECOVERY CCJu gjithashtu do të keni mundësi për të përmirësuar në versionin profesional për karakteristika të tjera të tilla si mbështetje RAID. Ju lutemi klikoni në ikonën për një tabelë krahasim.

për të ripërtërirë, ju do të duhet të shkarkoni dhe të instaloni versionin e ri të softuerit pasi të keni përfunduar blerjen rinovimit. atëherë, instaluar versionin e ri do të zëvendësojë versionin e vjetër dhe të ju lejojnë për të aktivizuar duke përdorur numrin e ri serial nga marrja tuaj.

 

 

Software Windows *çmimRinovo
FILERECOVERY Standard Dritaret$34.95
FILERECOVERY Pro Dritaret **$49.95
*Windows® XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10, **Mbështetje RAID
Mac Software *çmimRinovo
FILERECOVERY Standard Mac$34.95
FILERECOVERY Pro Mac **$49.95
*Mac OS 10.8 ose më e lartë, **Mbështetje RAID


të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital