facebook Ulang langganan pikeun FILERECOVERY® Software Mac jeung PC | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Ulang langganan pikeun FILERECOVERY® Software Mac jeung PC

Ulang langganan pikeun FILERECOVERY® Software Mac jeung PC

Filerecovery Resubscription

FILERECOVERY
lisénsi Renewal

Éta endah nu ngan sababaraha kecap basajan sapertos “File henteu kapendak”, “kartu kasalahan” atawa “gambar dihapus”  bakal nyerang sieun di hate tina komo pamaké komputer paling ngalaman. Sanajan, kacilakaan pasti bisa lumangsung. Tapi ku ngaronjatkeun software Anjeun, Anjeun bakal jadi disiapkeun keur naon hareup bisa mawa. Anjeun harga pamutahiran mangrupakeun tabungan tina 50% ati-harga ritel!

FILERECOVERY CCAnjeun ogé bakal boga kasempetan pikeun ngamutahirkeun kana versi Profesional pikeun fitur tambahan sapertos rojongan razia. Mangga klik ikon pikeun Bagan Babandingan.

pikeun renew, anjeun bakal kudu ngundeur tur masang versi anyar tina software nu sanggeus anjeun ngalengkepan meuli pembaharuan. Satuluyna, masang versi anyar bakal ngaganti versi heubeul tur ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun ngagunakeun jumlah serial anyar ti resi Anjeun.

 

 

Windows Software *harganganyaran
FILERECOVERY Standar Windows$34.95
FILERECOVERY Windows Pro **$49.95
*Windows® XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10, **razia Rojongan
Mac Software *harganganyaran
FILERECOVERY Standar Mac$34.95
FILERECOVERY Pro Mac **$49.95
*Mac OS 10.8 atawa Tinggi, **razia Rojongan
** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun