facebook Cara Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD | Data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Cara Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

Cara Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

Mbalek data ilang utawa dibusak saka SSD (Solid State Drive) ora kudu rumit.

Dadi manawa, karo RescuePRO® Deluxe kanggo SSD, proses Recovery minangka prasaja minangka telung langkah gampang.

*Tulung dicathet, RescuePRO® Deluxe kanggo SSD wis dirancang kanggo mbalek maneh data saka external SSD drive, iku ora dirancang kanggo waras saka sistem drive.

RescuePRO® Deluxe kanggo SSD kasedhiya ing loro sing Windows® lan Mac versi.

Njaluk versi Windows kene……

Njaluk versi Mac kene….

 

Carane nemokake file dibusak saka SSD Panjenengan?

Asuransi sing SSD drive external disambungake menyang komputer.

1. Mulai RescuePRO® lan milih jinis cara Recovery pengin nindakake – Waras dening Gambar Content (Koleksi) utawa Waras dening filesystem (undelete).

  • Waras dening Gambar Content bakal mindai kabeh piranti lan waras data dening jinis berkas pangenalan isi sanajan filesystem wis ilang.
  • Waras dening filesystem yaiku fungsi undelete lan mbutuhake filesystem bener.

Ora manawa jinis Recovery sing perlu kanggo Recovery?
Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanggo technical support free.
Staff grapyak kita bisa lumaku sampeyan milih Recovery tepat kanggo kahanan.

Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

 

Yen sampeyan milih waras dening Content Gambar, Layar sabanjuré bakal ngidini sampeyan kanggo pilih salah siji Photos, Audio / Video, utawa File liyane.

Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

 

2. Choose your removable media from the list (nggunakake opsi standar pisanan RescuePRO wis mbukak lan migunakaken huruf drive sing nggantosi media utawa langsung ing piranti ing mode fisik yen ora huruf drive wis diutus kanggo media).

Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

pilih START kanggo miwiti proses scanning.

 

3. Once the scan completes you will receive a list of recovered files. File sing disimpen menyang hard drive kanthi otomatis.

Klik Output Folder kanggo ndeleng file:

Waras Lost Utawa Deleted Data Saka Lan SSD

Mekaten! file saiki bakal bisa dideleng ing folder output.

 

RescuePRO® Deluxe kanggo SSD kasedhiya ing loro sing Windows® lan Mac versi.

Njaluk versi Windows kene……

Njaluk versi Mac kene….

 

Cathetan:
Kanggo ngreksa drive karo file dibusak, kabeh file mbalekake kudu disimpen ing piranti panyimpenan liyane utawa huruf drive liyane ing sistem. Aja download piranti lunak kanggo drive sing pengin waras.
Mangga elinga, yen perlu nemokake file saka hard drive, please nggunakake FILERECOVERY® kanggo Recovery hard drive.
Yen sampeyan ora bisa waras lan ndeleng data karo versi nyoba, ana bisa dadi kahanan liyane kita bisa ngewangi sampeyan karo. We kudu teknisi ngalami sing bisa nglakoni Recovery fisik ing salah satunggaling pusat Recovery data kita. Hubungi pusat Recovery data kita, mung klik kene >>> Pusat Recovery Data<<<< Kanthi produk Recovery kita, kita kurban support Unlimited technical free. Yen sampeyan duwe pitakonan technical ing beda versi utawa versi kang paling apik kanggo sampeyan, hubungi kita

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device