facebook Враќање на изгубени или избришани податоци од SSD | Data Recovery for SSD
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Како да го направите изгубени или избришани податоци од SSD

Како да го направите изгубени или избришани податоци од SSD

Наплата на изгубени или избришани податоци од SSD (Тврдото диск) не мора да биде комплицирано.

Да бидете сигурни, со RescuePRO® Делукс за SSD, обновување на процесот е толку едноставно како три лесни чекори.

*Те молам забележи, RescuePRO® Делукс за SSD е наменета за реконструкцијата на податоци од надворешен SSD дискови, тоа не е наменета да се опорави од системот дискови.

RescuePRO® Делукс за SSD е достапна и на Windows® и Мек верзија.

Земете Windows верзија тука……

Добие Mac верзија тука….

 

Како да го направите избришани датотеки од вашиот SSD?

Се осигура дека вашиот надворешен SSD диск е поврзан на вашиот компјутер.

1. почеток RescuePRO® и изберете го типот на обновување метод вие сакате да изведите – Опорави од Датотека содржина (тип) или Опорави од датотечниот систем (Обновете).

  •  Опорави од Датотека содржина ќе го скенира целиот уред и враќање на податоци од страна на признавање содржина тип датотека, дури и ако на датотечниот систем изнесува недостасува.
  •  Опорави од датотечниот систем е функција обновам и бара валидна датотечниот систем.

Не сум сигурен кој тип наплата можеби ќе треба за вашиот обновување?
Не двоумете се да контактирајте со нас за бесплатна техничка поддршка.
Нашите пријателски персонал може да ви прошетка низ изборот на соодветна наплата за вашата ситуација.

Враќање на изгубени или избришани податоци од SSD

 

Ако изберете да се опорави од датотека содржина, На следниот екран ќе ви овозможи да изберете или фотографии, Аудио / Видео, или други датотеки.

Враќање на изгубени или избришани податоци од SSD

 

2.  Choose your removable media from the list (користат стандардните опции за прв пат RescuePRO се работи и да го користите диск писмо што го претставува вашиот медиум или директно на уредот во режим на физички и ако нема диск писмо е доделен на вашите медиуми).

Враќање на изгубени или избришани податоци од SSD

изберете СТАРТ да се започне процесот на скенирање.

 

3.   Once the scan completes you will receive a list of recovered files. Датотеките се зачувани на хард дискот автоматски.

Кликнете излез папка да ги видите датотеките:

Враќање на изгубени или избришани податоци од SSD

Тоа е тоа! Вашите датотеки сега ќе може да се гледа во излезна папка.

 

RescuePRO® Делукс за SSD е достапна и на Windows® и Мек верзија.

Земете Windows верзија тука……

Добие Mac верзија тука….

 

Белешки:
За да се зачува диск со избришаните датотеки, сите обнови додадени фајлови: мора да бидат зачувани на друг уред за складирање или на друг диск писмо во системот. Не преземете софтверот за уредот што сакате да се опорави.
Те молам Запамети, ако ви треба да се опорави додадени фајлови од хард диск, Ве молиме да користите FILERECOVERY® за хард диск за наплата на.
Ако сте биле во можност да се опорави и да се види на податоци со верзии на судењето, може да има други околности ние може да ви помогне со. Имаме искусни техничари кои можат да вршат физички обновување на еден од нашите центри за податоци за обновување. За да се поврзеш со нашите центри за податоци за обновување, само кликнете овде >>> Центри за податоци за обновување<<<< Со нашите производи обновување, ние нудиме неограничени бесплатни техничка поддршка. Ако имате било какви технички прашања за различните верзии на располагање или која верзија е најдобро за вас, Ве молиме контактирајте со нас

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред