facebook Recover humbur ose fshihet dhënave nga një SSD | Data Recovery for SSD
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Si të shërohen humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

Si të shërohen humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

Kthimin e të dhënave humbur ose fshihet nga një SSD (Solid State Drive) nuk duhet të jetë i komplikuar.

Të jetë i sigurt, me RescuePRO® Deluxe për SSD, procesi i shërimit është aq e thjeshtë sa tre hapa të lehtë.

*Ju lutem vini re, RescuePRO® Deluxe për SSD është projektuar për kthimin e të dhënave nga i jashtëm SSD disqet, ajo nuk është projektuar për të rimarrë nga disqet e sistemit.

RescuePRO® Deluxe për SSD është në dispozicion në të dy A Windows® dhe një mushama version.

Merr versionin e Windows këtu……

Merr versionin e Mac këtu….

 

Si të shërohen fotografi fshihet nga SSD tuaj?

Siguruar se jashtme drive tuaj SSD është e lidhur me kompjuterin tuaj.

1. fillim RescuePRO® dhe zgjidhni llojin e metodës rimëkëmbjes që ju dëshironi për të kryer – Recover nga dokumentit Përmbajtja (lloj) ose Shërohen nga filesystem (Undelete).

  •  Recover nga dokumentit Përmbajtja do të scan pajisjen tuaj të tërë dhe të shërohen të dhënave nga dosja tipit njohjen e përmbajtjes edhe nëse filesystem mungon.
  •  Shërohen nga filesystem është një funksion undelete dhe kërkon një filesystem vlefshme.

Nuk jam i sigurt që lloji shërim ju mund të kenë nevojë për shërim tuaj?
Mos hezitoni të na kontaktoni për përkrahje teknike falas.
Stafi ynë miqësor mund të ecin nëpër zgjedhjen rimëkëmbjen e duhur për situatën tuaj.

Recover humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

 

Në qoftë se ju zgjidhni për të shërohen nga File Content, Ekran tjetër do të ju lejojnë të zgjidhni as Fotografitë, Audio / Video, apo të tjera Files.

Recover humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

 

2.  Choose your removable media from the list (përdorni opsionet e parazgjedhur për herë të parë RescuePRO është drejtuar dhe të përdorin letër me makinë që përfaqëson mediat tuaja ose direkt pajisjen në mënyrë fizike, nëse nuk ka letër me makinë ka qenë e caktuar në mediat tuaj).

Recover humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

zgjedh START për të filluar procesin e skanimit.

 

3.   Once the scan completes you will receive a list of recovered files. Dosjet janë ruajtur në hard drive automatikisht.

Kliko dosjen e prodhimit për të parë fotografi:

Recover humbur ose fshihet dhënave nga një SSD

Kjo eshte! Fotografi juaj tani do të shikohet në dosjen e prodhimit.

 

RescuePRO® Deluxe për SSD është në dispozicion në të dy A Windows® dhe një mushama version.

Merr versionin e Windows këtu……

Merr versionin e Mac këtu….

 

Shënime:
Për të ruajtur makinë me fotografi fshihet, të gjitha dosjet shëruar duhet të ruhen në një pajisje ruajtje ose në një tjetër letër me makinë në sistem. Mos shkarkuar software në makinë që ju doni të shërohen.
Ju lutem mos harroni, në qoftë se keni nevojë për të shërohen fotografi nga një hard drive, ju lutem, përdorni FILERECOVERY® për shërim hard drive.
Nëse ju nuk ishin në gjendje për të shërohen dhe të shohim të dhënat me versionet e gjykimit, mund të ketë rrethana të tjera që mund t'ju ndihmojnë me. Ne kemi teknikë me përvojë të cilët mund të kryejnë një shërim fizik në një nga qendrat tona të dhënave të rimëkëmbjes. Për të kontaktuar qendrat tona të dhënat e shërimit, vetëm klikoni këtu >>> Qendrat e të dhënave Rimëkëmbjes<<<< Me produktet tona shërim, ne ofrojmë përkrahje teknike falas pakufizuar. Nëse keni ndonjë pyetje teknike në versione të ndryshme në dispozicion, ose cili version është më e mira për ju, ju lutem na kontaktoni

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital