facebook Kumaha cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Kumaha cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

Kumaha cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

Recovering data leungit atanapi dihapus tina hiji SSD (Padet Propinsi Girang) teu kudu jadi nyusahkeun.

Janten pasti, kalawan RescuePRO® DELUXE pikeun SSD, prosés recovery nyaéta salaku basajan saperti tilu léngkah gampang.

*Punten Catet, RescuePRO® DELUXE pikeun SSD dirancang pikeun recovering data tina luar SSD drive, eta teu dirancang cageur tina sistem drive.

RescuePRO® DELUXE pikeun SSD geus sadia di duanana mangrupa Windows® sarta Mac Vérsi.

Meunang versi Windows dieu……

Meunang versi Mac dieu….

** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **

 

Kumaha cageur file dihapus tina SSD Anjeun?

Nanggungkeun ka kantor asuransi nu SSD drive éksternal Anjeun disambungkeun ka komputer.

1. ngamimitian RescuePRO® jeung milih tipe metoda recovery rék nedunan – Cageur ku File Kandungan (ngetik) atawa Cageur ku Filesystem (Undelete).

  • Cageur ku File Kandungan bakal nyeken sakabéh alat Anjeun tur cageur data ku jenis file pangakuan eusi sanajan filesystem kasebut leungit.
  • Cageur ku Filesystem mangrupa fungsi undelete sarta merlukeun filesystem valid.

Teu yakin mana jenis recovery anjeun butuh keur recovery Anjeun?
Ulah ragu ngahubungan kami pikeun rojongan teknis bébas.
staf ramah urang bisa leumpang Anjeun liwat milih nu recovery ditangtoskeun pikeun situasi Anjeun.

Cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

 

Lamun anjeun milih cageur ku Kandungan file, Layar hareup bakal ngidinan Anjeun pikeun milih boh Poto, Audio / Video, atanapi Payil séjén.

Cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

 

2. Choose your removable media from the list (nganggo pilihan standar kahiji waktos RescuePRO geus ngajalankeun sarta ngagunakeun aksara drive nu ngawakilan media Anjeun atawa langsung ka alat dina modeu fisik lamun euweuh hurup drive geus ditugaskeun pikeun média Anjeun).

Cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

milih ngamimitian pikeun mimitian proses scanning.

 

3. Once the scan completes you will receive a list of recovered files. Payil nu disimpen ka teuas drive otomatis.

Klik Kaluaran Polder pikeun nempo payil:

Cageur Lost Atawa dihapus Data Ti Hiji SSD

Éta pisan! payil Anjeun ayeuna bakal viewable dina folder output.

 

RescuePRO® DELUXE pikeun SSD geus sadia di duanana mangrupa Windows® sarta Mac Vérsi.

Meunang versi Windows dieu……

Meunang versi Mac dieu….

** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **

 

Catetan:
Pikeun ngawétkeun drive jeung file dihapus, kabéh payil pulih kudu disimpen ka alat panyimpenan sejen atawa hurup drive sejen dina sistem. Ulah ngundeur software pikeun drive nu Anjeun hoyong cageur.
Perlu diinget, lamun butuh cageur file ti teuas drive, punten nganggo FILERECOVERY® pikeun recovery teuas drive.
Mun anjeun bisa cageur sarta ningali data jeung versi percobaan, aya bisa jadi kaayaan séjén bisa mantuan Anjeun sareng. Simkuring gaduh technicians ngalaman anu bisa ngalakukeun recovery fisik di salah sahiji puseur recovery data kami. Ngahubungan puseur recovery data kami, ngan klik di dieu >>> Puseur Pamulihan Data<<<< Kalayan produk recovery kami, kami nawiskeun rojongan taya teknis bébas. Mun anjeun mibanda patalékan teknis dina versi béda sadia atanapi versi nu pangalusna keur anjeun, mangga ngahubungan kami

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun