facebook Nawakake SanDisk | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Nawakake SanDisk

Nawakake SanDisk

 

 

Downloads:

Windows Software Mac Software
Nalika sampeyan instal piranti lunak ing komputer, lan nalika mbukak pisanan, sampeyan bakal banjur dijaluk kanggo ngaktifake piranti lunak. sawise instalasi, sampeyan bakal diwenehi link menyang kaca aktifitas. Mangga, tindakake link lan isi ing wangun, kalebu ngetik nomer serial ditemokaké ing nawarake insert kanggo ngaktifake Panjenengan langganan setahun gratis RescuePRO® lunak. Klik kene kanggo langkah-langkah dening-kanggo aktifitas

** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **

Tulung dicathet, yen bubar tuku SanDisk USB drive, lan coupon Panjenengan gawan sing USB drive kanggo RescuePRO wis sawetara serial sing wiwit nganggo RPRID-0501, please klik kene kanggo download saka RescuePRO Deluxe

Tulung dicathet, yen komputer sing nginstall ing ora disambungake menyang internet, sampeyan bisa email nomer panjalukan aktifitas kanggo RescuePRO® Nyokong, lan kita bisa nyedhiyani sampeyan Code Activation.

need Pitulung?

DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device