facebook SanDisk понуди | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

SanDisk понуди

SanDisk понуди

 

 

Превземања:

софтвер за Windows Mac Софтвер
Кога ќе го инсталирате софтверот на компјутерот, и кога ќе се кандидира за прв пат, тогаш ќе биде побарано да го активирате софтверот. по инсталацијата, ќе им се даде линк до страницата за активирање. Ве молиме, следете го линкот и да се пополни во форма, вклучувајќи и влез во серискиот број се наоѓаат на влошката на понудата да ја активирате вашата бесплатна претплата на една година RescuePRO® софтвер. Кликни тука за чекор-по-чекор за активирање

** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **

Те молам забележи, ако неодамна сте купиле SanDisk USB диск, и вашата забава придружни дека USB диск за RescuePRO има сериски број кој започнува со RPRID-0501, ве молиме кликнете овде за преземањето на RescuePRO Делукс

Те молам забележи, ако компјутерот ќе се инсталира на не е поврзан на интернет, тогаш може да се е-мејл вашиот број барање за активирање за да RescuePRO® поддршка, а ние може да ви обезбеди код за активирање.

Треба помош?

Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред