facebook Oferta SanDisk | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Oferta SanDisk

Oferta SanDisk

 

 

Shkarkime:

Windows Software Mac Software
Kur ju instaloni software në kompjuter, dhe kur ju drejtuar atë për herë të parë, atëherë ju do të nxitet për të aktivizuar software. pas instalimit, ju do të jepet një lidhje në faqen e aktivizimit. ju lutem, ndiqni lidhjen dhe plotësoni formularin, përfshirë hyjnë numrin serik gjendet në ofertë futur për të aktivizuar abonimin tuaj të lirë një vit të RescuePRO® program. Kliko këtu për një udhëzues hap-pas-hapi për aktivizimin

** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **

Ju lutem vini re, në qoftë se ju keni blerë kohët e fundit një makinë SanDisk USB, dhe kupon tuaj shoqëruese se drive USB për RescuePRO ka një numër serial që fillon me RPRID-0501, ju lutem klikoni këtu për shkarkim tuaj të RescuePRO Deluxe

Ju lutem vini re, Nëse kompjuteri jeni duke instaluar nuk është e lidhur me internet, atëherë ju mund email numrin kërkesën tuaj aktivizimit të RescuePRO® mbështetje, dhe ne mund t'ju japin një kod aktivizimi.

Kam nevojë për ndihmë?

të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital