facebook nawarkeun SanDisk | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

nawarkeun SanDisk

nawarkeun SanDisk

 

 

undeuran:

Windows Software Mac Software
Sawaktos Anjeun masang software nu dina komputer, jeung pas ngajalankeun eta pikeun kahiji kalina, anjeun bakal lajeng jadi dipenta pikeun ngaktipkeun software nu. saatos instalasi, Anjeun bakal dibéré link ka kaca aktivasina. Punten, tuturkeun link jeung eusian bentuk, kaasup lebet nomer séri anu aya dina tawaran tawaran pikeun ngaktipkeun langganan RescuePRO® gratis sataun anjeun. Klik di dieu pikeun panduan hambalan-demi-hambalan keur aktivasina

Punten Catet, lamun geus anyar dibeuli a SanDisk USB drive, sarta Kupon Anjeun ngalengkepan yén USB drive pikeun RescuePRO ngabogaan sajumlah serial anu dimimitian kalawan RPRID-0501, Punten klik di dieu pikeun diundeur anjeun RescuePRO DELUXE.

Punten Catet, lamun éta komputer anjeun masang on henteu nyambung ka internet, teras anjeun tiasa ngirimkeun nomer paménta aktivasina ka Rojongan RescuePRO®, tur bisa nyadiakeun anjeun hiji Code aktivasina.

peryogi Mantuan?

DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun