facebook Re-langganan kanggo PHOTORECOVERY® Software Mac lan PC | data Recovery
LC Technology Int'l | Recovery Software & Services

Re-langganan kanggo PHOTORECOVERY® Software Mac lan PC

Re-langganan kanggo PHOTORECOVERY® Software Mac lan PC

Photorecovery Resubscription

 

 

 

 

PHOTORECOVERY
Commons Renewal

 

PHOTORECOVERY® PRO Special Offer!

       Commons Renewal lan upgrade

 

  • PHOTORECOVERY® PRO wis kabeh fitur gedhe PHOTORECOVERY®, nanging uga kalebu Digital Media Doctor® Performance Testing lan Media Restorasi. Sampeyan bisa kanthi cepet Serep, ngilangke, format, lan mulihake sing digunakake Cards memori Digital menyang “kaya anyar” tingkat kinerja. Sampeyan bakal ngerti yen kanggo ngganti SIM memori – ngerti sadurunge iku paling kasep!
  • Sampeyan bisa gawe anyar langganan kanggo PHOTORECOVERY PRO® ing setengah saka rega toko! Klik tombol Tuku Saiki ndhuwur kanggo ing ngisor iki kanggo $30!

 

PHOTORECOVERY® Special Offer!

       Commons Renewal

 

  • Mangga klik tombol Tuku Saiki kanggo gawe anyar langganan setahun saka PHOTORECOVERY® kanggo $20!

 

 

Windows Software *priceAnyarana Budi
PHOTORECOVERY Standard Windows$20.00
PHOTORECOVERY Windows Pro$30.00
*Windows® Vista / win7 / Win8 / Win10
Mac Software *priceAnyarana Budi
PHOTORECOVERY Standard Mac$20.00
PHOTORECOVERY Pro Mac$30.00
*Mac OS X 10.8 utawa luwih
** MacOS CATETAN 10.15 Kedhaftar - lunak iki ora kompatibel karo MacOS mung dirilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, lan ora bakal mlaku mbukak ing OS sing.
Penerbitan versi dianyari lunak iki, kang bakal kompatibel karo MacOS 10.15 (Catalina), bakal dirilis banget rauh. **


DATA RECOVERY

Software & Services


Data Recovery Software for PC and Mac-Data Recovery Services for your Digital Device