facebook Ре-претплата за PHOTORECOVERY® софтвер Mac и PC | Обнова податоци
LC Technology Int'l | Обнова на софтвер & услуги

Ре-претплата за PHOTORECOVERY® софтвер Mac и PC

Ре-претплата за PHOTORECOVERY® софтвер Mac и PC

Photorecovery Resubscription

 

 

 

 

PHOTORECOVERY
обновување на дозволата

 

PHOTORECOVERY® PRO Специјална понуда!

       Дозвола за обнова и надградба

 

  • PHOTORECOVERY® УЈП има сите големи карактеристики на PHOTORECOVERY®, но исто така вклучува дигитални медиуми доктор® за тестирање и медиумите перформанси реставрација. Можете брзо Backup, Избришете, Формат, и Враќање оние што се користат дигитални мемориски картички на “како ново” ниво на перформанси. Ќе знаеш кога да го замени вашиот мемориски картички – знаете пред да биде предоцна!
  • Можете да ја обнови вашата претплата на PHOTORECOVERY PRO® на половина од малопродажната цена;! Кликнете на копчето Купи веднаш над подолу за да $30!

 

PHOTORECOVERY® Специјална понуда!

       обновување на дозволата

 

  • Ве молиме кликнете на копчето Купи веднаш да се обнови вашиот една година претплата на PHOTORECOVERY® за $20!

 

 

Софтвер за Windows *ценаобнови
PHOTORECOVERY стандардна Windows$20.00
PHOTORECOVERY Про Windows$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
Mac Софтвер *ценаобнови
PHOTORECOVERY Стандардна Mac$20.00
PHOTORECOVERY Mac Pro$30.00
*Mac OS X 10.8 или повисоко
** ЗАБЕЛЕШКА MacOS 10.15 КОРИСНИЦИ - Овој софтвер не е целосно компатибилен со само објавени MacOS 10.15 (Каталина) операционен систем, и нема правилно да ја стартувате на тој оперативен систем.
Ажурирана верзија на овој софтвер, кој ќе биде компатибилен со MacOS 10.15 (Каталина), ќе биде објавен наскоро. **


Обнова податоци

софтвер & услуги


Обнова податоци Софтвер за PC и Mac-Обнова податоци за вашиот дигитален уред