facebook Re-abonim për PHOTORECOVERY® Software Mac dhe PC | Data Recovery
LC Technology Int'l | recovery Software & Sherbime

Re-abonim për PHOTORECOVERY® Software Mac dhe PC

Re-abonim për PHOTORECOVERY® Software Mac dhe PC

Photorecovery Resubscription

 

 

 

 

PHOTORECOVERY
Rinovimi License

 

PHOTORECOVERY® Oferta Speciale PRO!

       Rinovimi licencë dhe Upgrade

 

  • PHOTORECOVERY® PRO ka të gjitha tiparet e madhe e PHOTORECOVERY®, por ajo gjithashtu përfshin Digital Media Doctor® për Performance Testimi dhe Media Restaurimit. Ju mund të shpejt Backup, fshij, format, dhe Restore ato të përdorura Cards Digital Memory për një “si i ri” Niveli i performancës. Ju do të dini se kur për të zëvendësuar kartat tuaja kujtesës – e di se para se është tepër vonë!
  • Ju mund të rinovojë abonimin tuaj për PHOTORECOVERY PRO® në gjysmën e çmimit të shitjes me pakicë! Klikoni butonin Bli Tani lart poshtë për $30!

 

PHOTORECOVERY® ofertë speciale!

       Rinovimi License

 

  • Ju lutem klikoni butonin blej tani për të rinovojë abonimin tuaj një vit të PHOTORECOVERY® për $20!

 

 

Software Windows *çmimRinovo
PHOTORECOVERY Standard Dritaret$20.00
PHOTORECOVERY Pro Dritaret$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
Mac Software *çmimRinovo
PHOTORECOVERY Standard Mac$20.00
PHOTORECOVERY Pro Mac$30.00
*Mac OS X 10.8 ose më e lartë
** MacOS SHËNIM 10.15 Perdorues - Ky program nuk është plotësisht në përputhje me MacOS vetëm lëshuar 10.15 (Catalina) sistemit operativ, dhe nuk do të duhet të kandidojë për këtë OS.
Një version i përditësuar i këtij software, e cila do të jetë në përputhje me MacOS 10.15 (Catalina), do të dalë shumë shpejt. **


të dhënat e shërimit

program & Sherbime


Data Recovery Software për PC dhe Mac-Data Recovery Services për pajisjen tuaj Digital