facebook Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC

Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC

Photorecovery Resubscription

 

 

 

 

PHOTORECOVERY
lisénsi Renewal

 

PHOTORECOVERY® Pro tawarkeun Husus!

       Lisénsi Renewal tur ningkatkeun

 

  • PHOTORECOVERY® Pro boga sakabéh fitur agung PHOTORECOVERY®, tapi ogé ngawengku Digital Media Dokter® pikeun Performance Tés jeung Media Meiji. Anjeun tiasa gancang Nyadangkeun, nyeka, wujud jeung ukuran, sarta Mulangkeun eta dipake Kartu Memory Digital ka “kawas anyar” Tingkat kinerja. Anjeun bakal nyaho iraha bade ngaganti kartu memori Anjeun – nyaho saméméh éta telat!
  • Anjeun tiasa renew langganan anjeun ka PHOTORECOVERY Pro® di satengah tina harga ritel! Klik tombol Toko Ayeuna luhur ka handap pikeun $30!

 

PHOTORECOVERY® tawarkeun husus!

       lisénsi Renewal

 

  • Mangga klik tombol Toko Ayeuna mun renew langganan sataun anjeun di PHOTORECOVERY® keur $20!

 

 

Windows Software *harganganyaran
PHOTORECOVERY Standar Windows$20.00
PHOTORECOVERY Windows Pro$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
Mac Software *harganganyaran
PHOTORECOVERY Standar Mac$20.00
PHOTORECOVERY Pro Mac$30.00
*Mac OS X 10.8 atawa Tinggi
** macOS CATETAN 10.15 Pamaké - software ieu teu sapinuhna cocog sareng dina macOS ngan ngarilis 10.15 (Catalina) sistem operasi, tur moal leres ngajalankeun on OS anu.
Pérsi diropéa tina software ieu, nu bakal cocog sareng macOS 10.15 (Catalina), bakal dileupaskeun pisan geura-giru. **


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun