facebook Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC | data Pamulihan
LC Technology Int'l | Pamulihan Software & jasa

Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC

Ulang langganan pikeun PHOTORECOVERY® Software Mac jeung PC

Photorecovery Resubscription

 

 

 

 

PHOTORECOVERY
lisénsi Renewal

 

PHOTORECOVERY® PRO Special Offer!

Lisénsi Renewal tur ningkatkeun

  • PHOTORECOVERY® PRO has all of the great features of PHOTORECOVERY®, but it also includes Digital Media Doctor® for Performance Testing and Media Restoration. Anjeun tiasa gancang Nyadangkeun, nyeka, wujud jeung ukuran, sarta Mulangkeun eta dipake Kartu Memory Digital ka “kawas anyar” Tingkat kinerja. Anjeun bakal nyaho iraha bade ngaganti kartu memori Anjeun – nyaho saméméh éta telat!
  • You can renew your subscription to PHOTORECOVERY PRO® at half of the retail price! Klik tombol Toko Ayeuna luhur ka handap pikeun $30!

 

PHOTORECOVERY® Special Offer!

lisénsi Renewal

  • Please click the Buy Now button to renew your one year subscription of PHOTORECOVERY® for $20!

 

 

Windows Software *harganganyaran
PHOTORECOVERY Standar Windows$20.00
PHOTORECOVERY Windows Pro$30.00
*Windows® Vista / Win7 / Win8 / Win10
Mac Software *harganganyaran
PHOTORECOVERY Standar Mac$20.00
PHOTORECOVERY Pro Mac$30.00
*Mac OS X 10.8 atawa Tinggi


DATA Pamulihan

software & jasa


Data Pamulihan Software keur PC na Mac-data Pamulihan Layanan pikeun Alat Digital Anjeun